• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kestane-siyah saçlılar

gredel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
2.091
56
48
Konya
kızlar saçlarınız koyu renk mi?

kestane ya da siyah?

benim saç rengim kestane.

bu kadar koyu tonları taşımanın da platin ya da açık tonlarda bir sarıyı taşımak kadar zor olduğunu ve herkese yakışmadığını,sert gösterme durumu olduğunu düşünüyorum.

siz neler düşünüyorsunuz?

isteyen fotoğraflarını da koyabilir saçlarının:34:

KatyPerry.Feb2011.Grammy.JasonMerritt.jpg

Benim dogal saclarim da kestane. Bence de herkese yakismiyor koyu sac renkleri. Seda sayan koyu renge boyatmisti bir keresinde, hic begenmedi, begenilmedi, sanirim iki hafta icinde sariya donmustu.

Bir de ben koyu renk sacla renkli goz uyumuna ba-yi-li-yo-rum...

kızlar saçlarınız koyu renk mi?

kestane ya da siyah?

benim saç rengim kestane.

bu kadar koyu tonları taşımanın da platin ya da açık tonlarda bir sarıyı taşımak kadar zor olduğunu ve herkese yakışmadığını,sert gösterme durumu olduğunu düşünüyorum.

siz neler düşünüyorsunuz?

isteyen fotoğraflarını da koyabilir saçlarının:34:
doğru düşünüyorsun. mesela bana koyu saç gitmiyor. kestane ve siyahta.. geçenlerde koyulttum. olmadı. açana kadar öldüm..saçımda yıprandı tabii. neyse şu an üstüne röfle yaptırdım ve koyu sarıya döndümde rahatladım.. ve anladımki koyular kesinlikle bana gitmiyor...ama şu varki sarı saçı ne kadar seversem koyu saçıda o kadar severim. keşke gitse ama cıks. gitmiyor işte..:ssz:

Koyu saç- beyaz ten- renkli göz uyumuna bayılıyorum..
Kendi saç rengimde kahve- koyu kumral arasında seviyorum yani, koyu çok kullandım ama çabuk sıkılıyorum ben, bu yüzden bir karar aldım artık koyu renkler saçıma vurmayacağım sonrasında çok pişman oluyorum çünkü.. :ssz:

Bu arada direkt sarı, röfle gibi uygulamalar hiç denemedim çok merak ediyorum, bir gün deneyeceğim büyük bir ihtimalle.:6:

Orjinal saç rengim açık kumral ve tabi kaşlarımın rengide :26: koyu renk sevdam gözünden ikisinide boyuyorum .:17:
Bana kömür gibi siyah saç hiç yakışmıyor nedense :) peruk takmışım gibi bir izlenim yaratıyor .

Ben anca kastane tonuna kadar koyu tonları taşıyabilirim :(

f1520.jpg

9795687Megan_fox_(7).jpg

kstew2.jpg

Saçlarımı koyulaştırmama sebep olan kadındır :) kırmızı ruj ile uyumuna bakın .

[video=youtube;s4KtgZxJXbI]http://www.youtube.com/watch?v=s4KtgZxJXbI[/video]

Son düzenleme:
Bir de Aslı Tandoğan :)

Koyduklarım dışında beğendiğim kimse yok .Çok iyi taşıyorlar koyu tonlarını.

[video=youtube;mOyu0xRT15M]http://www.youtube.com/watch?v=mOyu0xRT15M[/video]

Son düzenleme:
Kestane, kızıl ve tabiki de siyah benimde sevdiğim renklerdir özellikle gece gibi bir siyah inanılmaz çekici...

Bu hafta sonu boyadım .İlk önce hoşuma gitmemişti ,ama şu an aşığım saç rengime :31::31: umarım akmaz .

merhaba arkadaşlar
benimde saçlarım koyu kestane
küllü kumral yada karamel deniyo sanırım o tonlara bayılıyorum direkt kendi saçımın üzerine o tonları tutturabilirmiyim sizce
eski kuaförüm o tonları saçımı kahve tonuna boyayarak yapabileceğini söylemişti bende kendi saçımın üzerine istiyorum
sonrasında dip boya ile uğraşmak istemiyorum çünkü
kuaförümü değiştirmek zorunda kaldım ama saçımı hiç yaptırmadım diğer işlemler için (kaş falan) gidiyorum o da kendi saçım üzerine istediğim tonları yapabileceğini söyledi ama pek tatmin olmadım
sizce olabilirmi
ekleyebildiysem eğer altta istediğim renkler mevcut
birbirlerinden farklı tonlar belki ama yaklaşık bu renkler

$karamel-sac-rengi-8.jpg $karamel-sac-rengi-3.jpg $kull-sac-rengi-10.jpg $saç.jpg $saç2.jpg $saç3.jpg

ben ilk defa boyayacağım,kendi rengim siyaha yakın kahve.direkt siyah olsun istiyorum,ama öyle mavi siyah,kızıl siyah değil,direkt siyah şu resimdeki gibi.hangi boyayla boyarsam bu olur? ilk olacak benim için bide. $sackisasiyahkadinguzel-27072011165840770.jpg

Benim saçlarım ilk boyandığında aynen bu renkte ve ışıl ışıl oluyor .Sonra zamanla matlaşıyor ve akıyor :26: artık kafayı yedim .Matlaşmaması için ne yapmam lazım .
Bol bol bakım yapıyorum zaten .

hqjy8.jpg

Back