Size fotoğrafı atmak istiyorum ama beceremedim galiba ne yapmam gerekiyorkestaneyle sarı karıştırırsan kestane baskın olduğundan saçın o renk olur tatlım, şu an saçların turuncumsu sarıya yakın bir renk anladığım kadarıyla bu turunculuğun gitmesi için küllü renklere boyamalısın ama tam istediğin rengi bilemiyorum çünkü attığın resim açılmıyor..
kestaneyle sarı karıştırırsan kestane baskın olduğundan saçın o renk olur tatlım, şu an saçların turuncumsu sarıya yakın bir renk anladığım kadarıyla bu turunculuğun gitmesi için küllü renklere boyamalısın ama tam istediğin rengi bilemiyorum çünkü attığın resim açılmıyor..
canım benım saçım nerdeyse hiç boya tutmuyoratmışsın canım bu renk istediğin tonsa 8.11 bulabilirsen onunla boya bulamazsan 8.1.. bir de bulabilirsen içine fındık büyüklüğünde mavi boya kat ya da turuncu azaltıcı..
ben 1 yıl önce oryalle açtırdım saçımı ondan sonra cook boyadım ama tutmadı işte, oryal actırdıgımın uzerıne cok acık karamel yaptırmıstım aslnda ben koyu ıstıyodum ama adamlar yanlıs yaptı ben de sınırlendım gıttım sımsıyah boyadım saçlarımı.. o sıyahın ustunden cok kestırdım cok boyadım. su an koyuyla acık kahve arası gıbı bı sey canım belırgın bı rengı yok oyleboya vardır muhtemelen saçında ondan tatlım boyanın üstüne boya tutmuyor anca çok az değiştiriyor rengi işte.. seninki şu an ne renk? eğer saçına açıcı uygulandıysa boya siliciler var onlarla o açıcı uygulanmış haline dönebiliyorsun hem de çok az bir yıpranmayla.. yani kızlar böyle yazmıştı forumda onu ben denemedim ama bir araştır yorumları oku detaylıca.. ondan sonra da açıcıyla açılmış saça istediğin rengi sürersin tatlım.. bu renk için de saçının açıcıyla açılmış halini görmek lazım turunculuk varsa sen de arkadaşa verdiğim tarifi uygulayabilirsin..
yok işte neredeyse hiç yıpranmıyormuş canım.. yani açık renge gitmek istersen mecbur biraz yıpranacak bunu göze almalısın çünkü koyu boya var saçında, o ne kadar aksa da bakma tutmaz yine de açık renk bilirim ben o illet durumu.. o yüzden ya bırak uzasın boya kısmı gitsin öyle hallet ya da boya silici derim ben..ben 1 yıl önce oryalle açtırdım saçımı ondan sonra cook boyadım ama tutmadı işte, oryal actırdıgımın uzerıne cok acık karamel yaptırmıstım aslnda ben koyu ıstıyodum ama adamlar yanlıs yaptı ben de sınırlendım gıttım sımsıyah boyadım saçlarımı.. o sıyahın ustunden cok kestırdım cok boyadım. su an koyuyla acık kahve arası gıbı bı sey canım belırgın bı rengı yok oyle
boya silici falan korkuyorum onlardan yayine oryalle oldugu gıbı yıpranır dıye
cunku hala tam duzelmıs degıl saçlarım
ah bı de uzamıyo zaten.. yanı cok yavas uzuyo ..yok işte neredeyse hiç yıpranmıyormuş canım.. yani açık renge gitmek istersen mecbur biraz yıpranacak bunu göze almalısın çünkü koyu boya var saçında, o ne kadar aksa da bakma tutmaz yine de açık renk bilirim ben o illet durumu.. o yüzden ya bırak uzasın boya kısmı gitsin öyle hallet ya da boya silici derim ben..
o dert ben de var sorma..ah bı de uzamıyo zaten.. yanı cok yavas uzuyo ..