Saç Rengi ve Saç Boyama kestane + sarı karışımı

Sezgiili

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2015
4
5
31
Kızlaar günlerdir forumda geziyorum sorumun cevabını alamadım başlık açmaya karar verdim bana yardım edin, ben saçımı senelerdir kendim boyuyorum çünkü ne zaman kuaförde saçımı boyatmaya kalksam faciayla sonuçlandı. Çok lüks kuaförlere gitsem de bu değişmedi bir türlü istediğim renk yapamıyorlar. En son yine kuaföre gittim ve açık tonlarda bi kahve istedim saçımı siyaha yakın koyu bi kahveye boyadı. Açılır vs dedi. Ben koyu renk kullanmayı sevmeyen birisiyim. O yüzden palettenin saç açıcısını kullanma gibi bir hata yaptım. Şu anda saçlarım turuncu geçen yaz yine saçlarımı kuaför koyu kestaneye boyamıştı ben de palettenin pilatin sarısı ve normal sarısını karıştırarak saçımı açmıştım. O rengi dip boyası uygulayarak 1 yıl boyunca kullandım kızıllığı olmayan hafif kahve gibi gayet güzel bir sarıydı. Şimdi tekrar o renge dönmek istiyorum ama ne yapcam bilmiyorum palettenin kestanesi ile sarısını karıştırsam eski renge döner miyim? Cevabınızı bekliyorum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
kestaneyle sarı karıştırırsan kestane baskın olduğundan saçın o renk olur tatlım, şu an saçların turuncumsu sarıya yakın bir renk anladığım kadarıyla bu turunculuğun gitmesi için küllü renklere boyamalısın ama tam istediğin rengi bilemiyorum çünkü attığın resim açılmıyor..

Size fotoğrafı atmak istiyorum ama beceremedim galiba ne yapmam gerekiyor

Eklentiler

• image.jpg
    66,1 KB · Görüntüleme: 1.477
atmışsın canım bu renk istediğin tonsa 8.11 bulabilirsen onunla boya bulamazsan 8.1.. bir de bulabilirsen içine fındık büyüklüğünde mavi boya kat ya da turuncu azaltıcı..

atmışsın canım bu renk istediğin tonsa 8.11 bulabilirsen onunla boya bulamazsan 8.1.. bir de bulabilirsen içine fındık büyüklüğünde mavi boya kat ya da turuncu azaltıcı..
canım benım saçım nerdeyse hiç boya tutmuyor
hangi renge boyarsam boyuym çok az o renkten görüyorum
bayanın koydugu fotodakı rengı nasıl elde edebılırım benn

boya vardır muhtemelen saçında ondan tatlım boyanın üstüne boya tutmuyor anca çok az değiştiriyor rengi işte.. seninki şu an ne renk? eğer saçına açıcı uygulandıysa boya siliciler var onlarla o açıcı uygulanmış haline dönebiliyorsun hem de çok az bir yıpranmayla.. yani kızlar böyle yazmıştı forumda onu ben denemedim ama bir araştır yorumları oku detaylıca.. ondan sonra da açıcıyla açılmış saça istediğin rengi sürersin tatlım.. bu renk için de saçının açıcıyla açılmış halini görmek lazım turunculuk varsa sen de arkadaşa verdiğim tarifi uygulayabilirsin..

ben 1 yıl önce oryalle açtırdım saçımı ondan sonra cook boyadım ama tutmadı işte, oryal actırdıgımın uzerıne cok acık karamel yaptırmıstım aslnda ben koyu ıstıyodum ama adamlar yanlıs yaptı ben de sınırlendım gıttım sımsıyah boyadım saçlarımı.. o sıyahın ustunden cok kestırdım cok boyadım. su an koyuyla acık kahve arası gıbı bı sey canım belırgın bı rengı yok oyle
boya silici falan korkuyorum onlardan ya yine oryalle oldugu gıbı yıpranır dıye
cunku hala tam duzelmıs degıl saçlarım

yok işte neredeyse hiç yıpranmıyormuş canım.. yani açık renge gitmek istersen mecbur biraz yıpranacak bunu göze almalısın çünkü koyu boya var saçında, o ne kadar aksa da bakma tutmaz yine de açık renk bilirim ben o illet durumu.. o yüzden ya bırak uzasın boya kısmı gitsin öyle hallet ya da boya silici derim ben..

ah bı de uzamıyo zaten.. yanı cok yavas uzuyo ..

ben 8 aydır saçlarımı palettenin koyu kahvesi ile boyuyordum...
sıkıldım bu renkten açmaya karar verdim..
açıcı ile açtım tabi turuncu oldu..
palettenin altın parıltılı toffe ile boyadım hoş bir açık kahve oldu..altın yansımalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…