• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kestane saçım karamel oldu =)

izra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
8
0
36
Denizli
uzun zamandır saçlarımı açmak istiyordum . . koleston 8/1 açık küllü kumralla 9/0 sarıyı eşit miktarda karıştırdım . . başta saçlarım koyu olduğu için saç rengimin değişmiceğini düşündüm ama tatlı bi karamel oldu . . keşke resim koyabilsem . . koyu saç rengini değiştirmek isteyenlere tavsiye edebilirim . . =)

bide boyarken önce diplerini boyamıştık . . dipten uçlara doğru koyulaşıyo saçım farklı bi görüntüsü var . . =)
boshayallersmile

uzun zamandır saçlarımı açmak istiyordum . . koleston 8/1 açık küllü kumralla 9/0 sarıyı eşit miktarda karıştırdım . . başta saçlarım koyu olduğu için saç rengimin değişmiceğini düşündüm ama tatlı bi karamel oldu . . keşke resim koyabilsem . . koyu saç rengini değiştirmek isteyenlere tavsiye edebilirim . . =)

bide boyarken önce diplerini boyamıştık . . dipten uçlara doğru koyulaşıyo saçım farklı bi görüntüsü var . . =)
boshayallersmile

güle güle kullan cnm turunculuk oldumu peki

Resim isteriz :)
Bir dönem hangi delilik anıma geldi bilmem ama ben de "zaten olmaz, tutmaz" diye boyamıştım.Allahım sonuç tam kabustu.Direk fanta rengi olmuştu kafa.Ha ben yılmamış 3 gün sonra gene o saçı boyamıştım ya o da ayrı macera.
Güle güle kullanın, riskli ama sonucu iyi olmuş demek ki.

turunculuk yokta =) koyu sarı parlıyo saçlarım =) şeker bi görüntüsü var =) amacım sadece renginin açılmasıydı tesadüfen bu rengi elde ettim =) küllü kumrala boyucam sıkılınca . .

Back