Kızlar merhaba,
Kestane renginden açık küllü kumrala geçmek istiyorum evde. Acaba açıcı kullanmadan geçebilir miyim?
Tek seferde değil de aşamalı da geçsem olur.ama aşamalı olursa aşağıdaki sorularıma da cevap bulabilirsem müthiş olur.
1) hangi markanın numaralarını kullanmalıyım?
2) aşamalı geçişte saçım hangi renkelere yakın geçiş renkleri okacak? Kendimi hazırlıklı hissediyim diye soruyorum.
Lütfen gerçekten yardımcı olabilecekler cevaplasın. Bayram üstü hatayı düzeltmek zor olur cünkü:)
Açık küllü kumralı saçı açmadan yapamazsın tek aşamada orial şart. Eğer beklerim diyorsan Palette serisinin 11 tonları saçı iyi açıyor diyorlar, bir kaç defa uygulama yaparak rengi bakır tonlarına getirebilirsin ama ne kadar başarılı olur bilemiyorum. Sonrasında Koleston Perfect 8.11+ İgora 0.22 beklediğin tonu verir ama ne yaparsan yap 4-5 yıkamaya boya aktığında kızıl yansımalı saçlara merhaba diyeceksin emin misin açık küllü kumraldan?
Açık küllü kumralı saçı açmadan yapamazsın tek aşamada orial şart. Eğer beklerim diyorsan Palette serisinin 11 tonları saçı iyi açıyor diyorlar, bir kaç defa uygulama yaparak rengi bakır tonlarına getirebilirsin ama ne kadar başarılı olur bilemiyorum. Sonrasında Koleston Perfect 8.11+ İgora 0.22 beklediğin tonu verir ama ne yaparsan yap 4-5 yıkamaya boya aktığında kızıl yansımalı saçlara merhaba diyeceksin emin misin açık küllü kumraldan?
Evet, yansıma olmaması için platine kadar açılması gerek, bu defa da saçı platine açıp açık kumrala boyadığınızda saçlarınız yeşerecek. Her halukarda sizin iş 3-4 yıkama süper sonra kızarmış saçlar velhasıl ben olsam saçı kumrala boyamak yerine uçlara ışıltı attırırım.