Saç Rengi ve Saç Boyama kestane mi daha koyu kahve mi???

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
kızlar 2 sefer saçlarımı bronz kahveye boyadım. 2 hafta ara ile. ama renk çok çabuk akıyor. daha fazla koyulaştırmak istemiyorum ama 2. yıkayışta akmasını da istemiyorum. acaba bir sonraki boyamı 1 ton daha koyu bir renge mi boyasam diyorum. kestane mi daha koyu olur kahve rengi mi? akmayacak bir renk olsun istiyorum. ya da bronz kahvenin içine onu koyulaştıracak bir boya mı eklesem? ne yapsam acep?

saçımı boyadıktan sonraki halinin resmini de koyayım. 2. yıkamada orta kısımlardan uca kadar daha açık ve soluk bir kahve oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok koyu olmaz mı? b en alacağın rengin bir açık tonunu alınması gerektiğini duymuştum. ama boyayınca akınca çok açılma ya da solma olmazsa hemen boyayım.

Ben sıcak çikolata boyamıştım.. ılk boyandığında gerçekten koyu çıktı. 2 hafta sonra tam kutudaki rengini aldı.. Lorealin özelliği bu :S

bu arada başlık güzel anlaşılmamış olabilir kahve rengi mi daha koyudur yoksa kestane rengimi demek istedim

canım casting gerçekten koyu tutuyor. ileride daha açık renklere dönmek istersen bu castingle mümkün olmayabilir. casting koyu kestane kullanan biri olarak söylüyorum bunu. gerçekten koyu tutuyor ve kolay kolay akmıyor. ben şimdi açık renk tutturamıoorum koyu kestane boyadığım için

aynı şeyi ben de yaptım. röfleden döndüğümde çabuk akar boya diye castingin koyu kestanesine boyadım resmen siyah oldu. bu nedenle bir süre sonra açıcı uygulandı saçıma açılsın diye. yine çok açılmadı da 2. kez ben açıcı yaptım. bu yüzden koyultmak istemiyorum tekrar. o halde çikolata kahvesini ya da çikolata brownie rengini deneyim. artık saçlarım yıpransın istemiyorum ve amonyaksız boya olmasını tercih ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…