Merhaba kızlar,
bebeğime bebek arabası alacağım şuan hamileyim:) araştırıyorum gerçi :9 ama temel mecburi olması gereken özellikleri biliyorum fakat hep aklıma keşke şuda olsaydı keşke bu da olsaydı dediğim çok özellik geliyor,
niye bebek arabalarında bebek barının önünde suluk koyma yeri varken annenin itme sapında yok,
belki bende kahvemi içerek gezdireceğim çocuğumu
bebek arabasının üzerinde yağmurluk varken anne bi yandan şemsiye taşıyıp bi yandan niye bebeği itmek zorunda demonte bir şemsiye eklenemezmi anne için itme kolu üzerine :)
gibi gibi gibi.... bir sürü şey aslında.... sizinde hiç böyle dediğniz oluyor mu yada bu dediklerim varda benim mi haberim yok açıkcası bilmiyorum
niye biberonlar ısıyı aynı seviyede koruyabilme özelliğine sahip değil :)
sanırım yüzlerce şey isteyebilirim olmayan ,,,
merak ettim sizinde aklınıza gelen şeyler var mı benim gibi ?
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)
bebeğime bebek arabası alacağım şuan hamileyim:) araştırıyorum gerçi :9 ama temel mecburi olması gereken özellikleri biliyorum fakat hep aklıma keşke şuda olsaydı keşke bu da olsaydı dediğim çok özellik geliyor,
niye bebek arabalarında bebek barının önünde suluk koyma yeri varken annenin itme sapında yok,
belki bende kahvemi içerek gezdireceğim çocuğumu
bebek arabasının üzerinde yağmurluk varken anne bi yandan şemsiye taşıyıp bi yandan niye bebeği itmek zorunda demonte bir şemsiye eklenemezmi anne için itme kolu üzerine :)
gibi gibi gibi.... bir sürü şey aslında.... sizinde hiç böyle dediğniz oluyor mu yada bu dediklerim varda benim mi haberim yok açıkcası bilmiyorum
niye biberonlar ısıyı aynı seviyede koruyabilme özelliğine sahip değil :)
sanırım yüzlerce şey isteyebilirim olmayan ,,,
merak ettim sizinde aklınıza gelen şeyler var mı benim gibi ?
![KK49 :49: :49:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk49.gif)