• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keske sevmeseydim

Ask_i derun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
116
62
38
Hataydı.. Seni gördügüm gün orada olma sebebım ve senınle tanısmamız hataydı..
Sen kendını düsünüp beni anlamayan,canının istedigini yapıp beni susturan..
Etrafındakı herkeze deger verıp beni sözlerınle asaglaman ezmen..
Kumar..capkıntık..kızlar..kahveyegidip sabahlamalar.. icki icmeler.. Oyalamalarin hepsinin farkinda olusum ve hala seni seviyor olmam beni hergün biraz daha öldürüyor herseyine katlanarak gösterdigim cabami, ve senin icin susmak herseyine canimi parcalasada tek basima kalip avutmaya calismak beni cok yoruyor.. Tükendim be adam türkendim sana olan o koskoca sevgim hergün yerle bir ediliyor aysklarinda.. Bu zmn a kadar senin icin döktügün o bütün gözyaslarimin her bir damlasiin hesabini nasil yapacaksin allah katinda! Inandim sana adam --yanilmisim...
Güvendim sana adam-
Aptalmisim...
Sevdim seni bee adam-
Keske görmeseydim.sevmesedyim!
BILEMEDIM..

Bencede bezemıyor :(
Ama cok daha güzel kendime ayit siirlerim var buggünki söyldmek istedigim sözleri buraya yazdim az degisitirerek ama yarin aksam kdndi siirlerimi paylasim belki beyenirsiniz okursaniz

Canim cok yaniyor cok yöruldum yanlis belki ama saplanti haline geldi hayatim konuscak kimsem yok buraya yazdim o yüzden bu laflari o kisiye yolasaydim tatisma cikarcakti yNi icini döktüm biraz

Keske moral bozmamak elimizde olsa vurdum duymaz insan degilim cok cabuk aglarim kalbim cabuk kirilir haketmiyorum diyorum napiorsun kendine gel diye cvp aliorum niye böyle tavrin var diyorum sacmala kendine gel ugrasamam senle diye cvp aliyorum vs vs kisacasi cok doluyum ve buda moral bozukluguna yol aciyor neyse cok sükür halimize vardir rabbimin bi bildigi hayirlisi :)

Keske moral bozmamak elimizde olsa vurdum duymaz insan degilim cok cabuk aglarim kalbim cabuk kirilir haketmiyorum diyorum napiorsun kendine gel diye cvp aliorum niye böyle tavrin var diyorum sacmala kendine gel ugrasamam senle diye cvp aliyorum vs vs kisacasi cok doluyum ve buda moral bozukluguna yol aciyor neyse cok sükür halimize vardir rabbimin bi bildigi hayirlisi :)
Size kötü mü davranıyor?

Yok yani kötü derken hani bazi erkekler vardir ya kendilerini kadinlardan üstün görürler, ben nedersem oo..ben yaparim sen yapamazsin..ben cikarim sen cikamazsin öyle bir karaktere sahip!
Kadin ruhundan anlamayan etrafindaki herkeze ilgi gösterip zaman ayirip bana gelince sonra yazcam sunu yapcam uyucam gitcem müsait degilim vs vs..

Back