- 11 Ekim 2014
- 116
- 62
- 38
- Konu Sahibi Ask_i derun
Hataydı.. Seni gördügüm gün orada olma sebebım ve senınle tanısmamız hataydı..
Sen kendını düsünüp beni anlamayan,canının istedigini yapıp beni susturan..
Etrafındakı herkeze deger verıp beni sözlerınle asaglaman ezmen..
Kumar..capkıntık..kızlar..kahveyegidip sabahlamalar.. icki icmeler.. Oyalamalarin hepsinin farkinda olusum ve hala seni seviyor olmam beni hergün biraz daha öldürüyor herseyine katlanarak gösterdigim cabami, ve senin icin susmak herseyine canimi parcalasada tek basima kalip avutmaya calismak beni cok yoruyor.. Tükendim be adam türkendim sana olan o koskoca sevgim hergün yerle bir ediliyor aysklarinda.. Bu zmn a kadar senin icin döktügün o bütün gözyaslarimin her bir damlasiin hesabini nasil yapacaksin allah katinda! Inandim sana adam --yanilmisim...
Güvendim sana adam-
Aptalmisim...
Sevdim seni bee adam-
Keske görmeseydim.sevmesedyim!
BILEMEDIM..
Sen kendını düsünüp beni anlamayan,canının istedigini yapıp beni susturan..
Etrafındakı herkeze deger verıp beni sözlerınle asaglaman ezmen..
Kumar..capkıntık..kızlar..kahveyegidip sabahlamalar.. icki icmeler.. Oyalamalarin hepsinin farkinda olusum ve hala seni seviyor olmam beni hergün biraz daha öldürüyor herseyine katlanarak gösterdigim cabami, ve senin icin susmak herseyine canimi parcalasada tek basima kalip avutmaya calismak beni cok yoruyor.. Tükendim be adam türkendim sana olan o koskoca sevgim hergün yerle bir ediliyor aysklarinda.. Bu zmn a kadar senin icin döktügün o bütün gözyaslarimin her bir damlasiin hesabini nasil yapacaksin allah katinda! Inandim sana adam --yanilmisim...
Güvendim sana adam-
Aptalmisim...
Sevdim seni bee adam-
Keske görmeseydim.sevmesedyim!
BILEMEDIM..