Keşke korunmayı daha erken bıraksaydık

Ben gebelik testi yaptim seytan durtu heralde ama negatif cikti.. t kisminda silik milik bisey bile yoktu hicbisy yoktu .. kismet tabi
Ben de ilk ogrendigimde hic cizgi yok diye cope atmistim.. sonra nette sonradan cizgi ciktigini ogrendim gittim bir 10-15 dk sonra baktim cizgi yok. Isiga tuttum zoraki bir coook silik cizgi gordum.. hayal goruyorum sandim.. ertesi gun kanda belli oldu

Kizlar testim pozitif gibi ama yükleyemiyorum.nerden yapildiğini biri söylesin.

denizce84 canım yeni öğrendim şimdi mesajlarından.çok geçmiş olsun veren de alan da Allah
senin sağlığın tehlikeye girmesin de inşallah bu ay olmazsa gelecek ay bebeğin seninle olacaktır.
şimdi sağlığın nasıl ağrın sancın oluyor mu?tekrar tekrar geçmiş olsun.

Ben gebelik testi yaptim seytan durtu heralde ama negatif cikti.. t kisminda silik milik bisey bile yoktu hicbisy yoktu .. kismet tabi
belki biraz daha vakti vardır
adet olsan da sıkma canını. inşallah gelecek ay hayırlısıyla bebeğin sana tutunur.

Cok tesekkur ederim.. Zor gunler gecirdim ama cok sukur daha iyiyim.. Allah dilerim bebegine saglikla kavusturur seni :) iyi haberlerini bekliyorum :)

Cok tesekkur ederim.. Zor gunler gecirdim ama cok sukur daha iyiyim.. Allah dilerim bebegine saglikla kavusturur seni :) iyi haberlerini bekliyorum :)
amin canım..
iyi olmana sevindim.
hayırlısıyla bi adetin gelsin de çalışmalara başlarsın yeniden değil mi?
dr korun falan demedi değil mi?
işte bizler anne olabilmek için ne zorluklara acılara katlanıyoruz ama bazı bebekler biraz nazlı oluyor galiba.

Yok canim korunmana gerek yok dedi.. hatta doktorlar hamilelikten bile saymiyor bunu. Hamileliklerin yuzde ellisinde olurmus ve kadinlarin cogu adet gecikmesi yasadiklarini dusunurler farkina bile varmazlar dedi.. Yalniz ben dis gebelik olmasindan cok korktum neyseki oyle degilmis ama o korku bile hamilelikten sogutmaya yetti.. onceki kadar ugrasmam akisina birakicam artik cunku cidden cok buyuk stres yasadim

haklısın zordur ama hamilelikten soğuma be kuzum.dış gebelikte kürtaj falan gerekiyor galiba.kan değerinin düşmesinden başka belirtisi var mı?

haklısın zordur ama hamilelikten soğuma be kuzum.dış gebelikte kürtaj falan gerekiyor galiba.kan değerinin düşmesinden başka belirtisi var mı?
Once lekelenme oldu oyle anladim birseylerin ters gittigini.. ama yine de olumlu dusundum yerlesmeden kaynaklanmistir diye.. sonra bhcg bakildi artis cok azdi.. dr da soyledi zaten ya dis gebelik ya kimyasal dedi.. ertesi gun deger dusmeye basladi.. 2 gun sonra kanamam basladi ve bebek gitti canim..

anladım canım. kimyasal sonrası hemen hamile kalınıyormuş diye duydum ben.inşallah doğrudur.

anladım canım. kimyasal sonrası hemen hamile kalınıyormuş diye duydum ben.inşallah doğrudur.
Evet canim neyseki kalinabiliyormus.. Bakalim artik hayirlisi.. onceden cok taktim kafaya neden olmuyor diye simdi de demekki zamani gelmemis diyorum.. insallah yakinda guzel haberlerle gelirim ben de :) sen de kendine ve bebise iyi bak olur mu :)

Evet canim neyseki kalinabiliyormus.. Bakalim artik hayirlisi.. onceden cok taktim kafaya neden olmuyor diye simdi de demekki zamani gelmemis diyorum.. insallah yakinda guzel haberlerle gelirim ben de :) sen de kendine ve bebise iyi bak olur mu :)
+ 1

Cnmmm hamismissin iyi haberi almissin cok cok tebrik ederim... yeni gordum.. insallah saglikla kucagina alirsin... ayyy neler yaptin bu surecte ???
belki biraz daha vakti vardır
adet olsan da sıkma canını. inşallah gelecek ay hayırlısıyla bebeğin sana tutunur.

Cnm gecmis olsun , kimyasal gebelik sanirim bahsettiginiz , cok duyuyorum oyle, zaten kadinlar hep gecirirmis ama farketmezmis sonra da hamis kalirlarmis... icini ferah tut :)

Cnmmm hamismissin iyi haberi almissin cok cok tebrik ederim... yeni gordum.. insallah saglikla kucagina alirsin... ayyy neler yaptin bu surecte ???
Tşekkur ederim canim.insallah hayirlisiyla keseyi ve kalp atisini da gorup duymak nasip olur.
Valla seninle daha önce de konuşmustuk.bu ay sadece ovulasyon testi kullandim.ilişki konusunda da illa şu gün olacak diye bir durum olmadi.aksine yatili misafir vardi ay boyu en fazla 4-5 ilişki oldu.olacagi vrsa tek ilişki ile de olur diyolar ya doğru galiba.sen neler yapiyorsun.bat ne zaman?insallah yeni yila bebişle girersin

Ah canim insallah.. napayim ben pazartesi regl oldum. Carsamba da doktora gittim muayeneye iyi de para dokerek yani. Gittim muayene oldum doktor bi yumurtalignda lekeler var pko olabilir hormon testine gore konusalim kan ver bgn dedi. Kan verdim goturdum degerler iyi dedi hersey normal dedi. Dedim yumurtalikta gordugnuz neydi o zaman dedim, folikuller kabarmis demekki o yumurtalktan yumurtlucan bu ay dedi. Stres yapma duzenli iliskiye devam et dedi. Iciniz rahat etsin isterseniz esin de ornek versin falan dedi. Boyle yani durum cnm. Bende bazen kuruluk oluyodu stresten heralde, preseed aldim bu ay, duymussndur. Onu kullanicam bi de ovulasyonu takp etcem bi de incir yiycem :) baska bisey gelmio aklima yapabilecegim.. insallah ben de bu ay olmasini o kadar cok istiyorum ki.. yeni yila gulerek girmek cok istiyorum allah nasip rder insallah bu ay.

Kuzucum benim pc sıkıntılı telden girince de tam takip edemiyorum.nasilsin neler yapiyorsun?bat ne zaman? ovu testi ile takip ediyormusun?inşallah yeni yil sana bebiş getirir hayirlisiyla.lekeler falan demissin inşallah kötu bir sey cikmamiatir o durumdan(?)

Cnm merhaba. Ben de girmiyorum foruma bayadir. Ya doktora gittim iste bisey yok dedi denemelere devam dedi. Bugun reglin20.gunu ama hala yumurtlamadim. Ovulasyon testiylen takip ediyorum.. yani ben artik doktorlara givenemiorm ya 29 gin 33 gun 32 gun 30 gun 34 gun boyle regl dongum hep. Demekki bi sorun var bende diye dusunuyorum bu ay da regli bekliycem baska bi doktora gidicem bakalim. Artik cocuk olmuyodan ziyade bana neden kimse dogru teshis koyamiyo diye streslerdeyim
Sen napiosn nasil gidiyor, iyisin insallah

Yavrucum benim de adetlerim degisiyodu.düzensizliğin vardir.ovulasyon testlerine gelince ben de tam kipkirmizi görmedim.bildiğin silikti.hatta ben de şasirdim koyulaşmadan silik çizgi kaybolunca ben de yumurtlamadim mi diye düşundüm.testleri doğru şekilde yapiyorsun değil mi?sabah idrari olmayacak
4 saat idrara çikilmayacak ve 4 saat sivi alinmayacak.
Tahlillerde bir sey cikmadiysa drlara çok yüklenme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…