22 yaşındayım erkek arkadaşımsa 24, hayır hiç buluşmadık geçen yıl bir kaza sonucu ayağı alçıda kaldı 2 3 ay kışında buluşamadık.
Bu yaz allah kısmet ederse buluşucaz, 16 yaşındaki kızlar kocaya kaçabiliyor evleniyor ben 16 yaşındayken 23 yaşında birine aşık olmuşum gerçi bu aşkta sayılmaz çocukluk ama karşımdaki kişi evlenmek niyetindeydi ailesi geldi istedi ailem kesinlikle istemedi bende istiyorum diyemedim.
O olay beni çok etkiledi şimdi karşılarına çıkıpta ben bu kişiyle evlenmek istiyorum diyemiyorum.korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye.onlar beni görücü gelen kişilerle evlendirmek istiyorlar ama ben bir kez geliyorum dünyayı bir kez evlenmek istiyorum.kolay kolay sevebilen güvenebilen biri değilim.ben çalışmıyorum açıktan üniversite okuyorum.erkek arkadşım ev alırız ama çok bunalırız dügünden sonra alırz diyor.çalışmanı istemiyorum diyor.oynadığım oyunda bu kişiyle arkadştıktık daha sonra anlaştık konuştuk birbirimizi tandıkdıkça sevdik inanın sanal ortamda biriyle tanışcağımı hiç sanmiyordum
İlk başlarda çok güven problemi yaşadık güvenemedim saolsun hep konuşarak çözdü herşeyi.benim için ilk kez bir erkeiğin ağladığını duydum ilk kez hediye aldım bir erkekten.ilk kez buluşacağım içinde çok heycanlıyım onunla mutlu olacağıma inanıyorum biz kamerada çok görüştük birlikte film izledik birlikte uyuduk telefonla konuşurken.görücü olarak gelenleri hiç yüz yüze görmedim.ama facede arattım günah olmasın ama hiç beğenmedim.şimdilik yazcaklarım bu kadar uzun oldu kusura bakmayın