keşke herşey çok kolay olsaydı

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
herkeze merhaba daha önce açtığım konumda bir daha yazmıcam demiştim ama artık napmam gerekiyor bilmiyorum.Sonu varmı yokmu bilmiyorum.online oyunda tanıştığım 1.5 yıllık bir ilişkim var ailemden babam hariç diğerleri arkadş olduğumu biliyor.fakat onun tüm ailesi biliyor skypede sürekli konuşuyorz annesiyle.nasıl güvendin derseniz belki evet bende böle şeylere asla inanmazdım ama oldu hiç beklemediğim anda biter dedim bitmedi.ayrılalım dedim bağıra bağıra ağladı beni bırakma dedi bırakamadım, evet onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini biliyorum erkek kardeşimin numrasını ev telefunu biliyor bana asla zararı olmıcak onuda biliyorum.daha geçende bana telefon almış yolladı
Bir çok şeyi anlattım.ondan önce 16 yaşındaydım komşumuzun oğluna aşık olmuştum oda bana ama benden 7 8 yaş büyüktü ailem öğrenince beni dövmüştü doktora getirmeye kalkmıştı jinekologa:KK43:o olaydan 4 yıl sonra ilkokuldan bir erkek arkaşımla konuştum beni sevdiğini söledi 1 yıl ilişkimiz oldu anlaşamadık benim kararımla bitti.şimdi bu kişi var hayatımda 1.5 milyar maaşı var.aileme sölemeyi çok istiyorum ama yapamıyorum ya kabul etmezlerse diye korkuyorum.evi yok kirada oturuyr ailesiyle ama memleketlerinde evleri var ailem maddiyata önem veriyor evi olsun diyolar seninle evlencek kişinin diyolar. çok görücü geliyor ben hiç kimseyle görüşmedim annem tokat attı bu yüzden kimseyle konuşmuyon diye.ailem evlenmemi çok istiyor bunu biliyorum ama ben bu kişiden başka kimseyle evlenemem gibi geliyor asla bırakmam seni diyo sonuna kadr ailen ikna olana kadr bırakmıcaz diyor.ona herşeyi anlattım tacize uğradığımı bile bunu ilk kez sizle paylaşıyorum mahallemizden bir komşunun oğlu tarafından amcamın oğlu tarafından tacize uğradım kaçmasaydım belkide tecavüz olurdu sonucu. ama ona bu şekilde sölemedim çok sordu kim yaptı diye çocuktum hatırlamıyom dedim.onunda bana yalan sölediğini hiç hissetmedim çok doğal bir insan ailem kabul etmezse naparım diye çok düşüyorum .((( bu arada yorum yapmak zorunda değilsiniz sadece yazmak istedim

Tam ayrintili okuyamadim konuyu acikcasi ama madem aileniz evlenmenizi istiyor siz de baskasiyla birliktesiniz.gelip sizi istesinler ama yabanci gibi birinin araci oldugunu vs o sekilde gelsinler gorucu gibi.boyle biseyi duymustum kizin babasindan saklayip yabanci gibi gelmisler oyle kiz sevgilisiyle evlenmis..allah kolaylik versin

Senin neyin var da ailen ev istiyor. Onun evi olsa sen de araba götürücen mi çeyiz olarak evlenince mesela? Çok kızıyorum böyle insanlara. Buna takıldım ben, diğer ayrıntılara yorum yapmicam.

Tam ayrintili okuyamadim konuyu acikcasi ama madem aileniz evlenmenizi istiyor siz de baskasiyla birliktesiniz.gelip sizi istesinler ama yabanci gibi birinin araci oldugunu vs o sekilde gelsinler gorucu gibi.boyle biseyi duymustum kizin babasindan saklayip yabanci gibi gelmisler oyle kiz sevgilisiyle evlenmis..allah kolaylik versin

Ben de denk geldim öle bişeye güvendiğin daha doğrusu babanın güvendiği biri aracılık yapsın bal gibide olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaç yaşındasın?
Bu adamla hiç buluştunuz mu?
Ailenin beklentisi çok saçma bu zamanda kolay mı ev...
Bi'büyüğüne söyle anca o şekilde kabul ederler belki:44:

kız anneleri kızlarına evi olan damat ister ama oğullarına kız istemeye gittiklerinde karşı tarafta ev, takı vb isteyince ne paragözler derler :KK1:

düzen bu sanırım. tek sorun ev olsun. beraber çalışır alırsınız.

araya birilerini koyma şansınız varsa babanız belki daha ılımlı yanaşır :KK66:

1.500 maaşı var sadece ailen değil sende maddiyata önem veriyorsun....

soruyorum sana senin ne kadar maaşın var?

Kaç yaşındasın gerçekten ? Değişik bir aileniz var jinekolog he benim ailem bana böyle bir ithamda bulunucak bende onların yüzüne bakıcam. Gerçi 16 yaşındayken 23-24 yaşında sevgilimde olmazdı ama neyse.

22 yaşındayım erkek arkadaşımsa 24, hayır hiç buluşmadık geçen yıl bir kaza sonucu ayağı alçıda kaldı 2 3 ay kışında buluşamadık.
Bu yaz allah kısmet ederse buluşucaz, 16 yaşındaki kızlar kocaya kaçabiliyor evleniyor ben 16 yaşındayken 23 yaşında birine aşık olmuşum gerçi bu aşkta sayılmaz çocukluk ama karşımdaki kişi evlenmek niyetindeydi ailesi geldi istedi ailem kesinlikle istemedi bende istiyorum diyemedim.
O olay beni çok etkiledi şimdi karşılarına çıkıpta ben bu kişiyle evlenmek istiyorum diyemiyorum.korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye.onlar beni görücü gelen kişilerle evlendirmek istiyorlar ama ben bir kez geliyorum dünyayı bir kez evlenmek istiyorum.kolay kolay sevebilen güvenebilen biri değilim.ben çalışmıyorum açıktan üniversite okuyorum.erkek arkadşım ev alırız ama çok bunalırız dügünden sonra alırz diyor.çalışmanı istemiyorum diyor.oynadığım oyunda bu kişiyle arkadştıktık daha sonra anlaştık konuştuk birbirimizi tandıkdıkça sevdik inanın sanal ortamda biriyle tanışcağımı hiç sanmiyordum
İlk başlarda çok güven problemi yaşadık güvenemedim saolsun hep konuşarak çözdü herşeyi.benim için ilk kez bir erkeiğin ağladığını duydum ilk kez hediye aldım bir erkekten.ilk kez buluşacağım içinde çok heycanlıyım onunla mutlu olacağıma inanıyorum biz kamerada çok görüştük birlikte film izledik birlikte uyuduk telefonla konuşurken.görücü olarak gelenleri hiç yüz yüze görmedim.ama facede arattım günah olmasın ama hiç beğenmedim.şimdilik yazcaklarım bu kadar uzun oldu kusura bakmayın

Son düzenleme:
X