MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.898
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Ben bebegimiz 13 gunlukken gonderdim kafam rahatladi, her isimizi esimle beraber yaptik. Normal dogum oldugu icin cabuk ayaklandim. Su anda 20 aylik :)) inatlasma zamanindayiz.Ben de hamileyim henüz 10 haftalık sizi az çok anlıyorum. Öncelikle eşinizle konuşup bu durumu kaldıramadığınızı anlatın keşke evdeki herkesi gondermeseydiniz en azından ev işlerini yemeği vs sizin üzerinizden alırdı siz de meleginizle kendinizle ilgilenirsinjz. Benim annem geldi şimdi inanın ben henüz doğum yapmadım ama bazen sinirlerim bozuluyor o süreç daha zordur ama böylesi sizi daha çok zorlar . Ayrıca evet bu süreci biz yaşıyoruz bebek bizim içimizde buyuyo sanciyi biz çekiyoruz vs vs ama erkekler de bu dönemde psikolojik sorunlar yaşıyor .yani neticede hamilelikten önce bir eş olarak yapması gerekeni yapıyormuş demekki bu süreçten o da etkilenmiş .bana da erkeklerin bu dönemlerde öyle bi şey yaşamaya hakkı yok gibi geliyor ama yaşıyorlar neticede . Meleğinizi saglikla sıhhatle büyütün inşallah ve inşallah sorunlarınızı en doğru şekilde cozersiniz Allah yardımcınız olsun
Bebek dogdugunda tatildeydik, elinden gelen yardimi yapiyordu. Simdi 20 aylik buyudu, adam evden kacar oldu.Bebeğin ilk doğduğu zamanlar herkes böyle hissediyor ama sizin sorunuz evden kaçan eş . Siz sinir stresle boğuşurken o dışarda kafa dinliyor . Onunla konuşun düzelebilir belki .
Gerçekten kaçıyor mu yoksa çok mu çalışıyor?Bebek dogdugunda tatildeydik, elinden gelen yardimi yapiyordu. Simdi 20 aylik buyudu, adam evden kacar oldu.
Güzel soru. Ekstradan çalışiyor. Gelir olarak katkısı yo, kendisini geliştirmwk istiyormuş. Ogretmenlik dısinda antrenorluk yapiyor.Gerçekten kaçıyor mu yoksa çok mu çalışıyor?
Amin inşallah. Hepimize aynı dileklerle :))Buarada hikayeniz çok tatlı çok romantik. İnşAllah eskisinden daha fazla mutlu olursunuz:)
O zaman gelişimini çocuk büyüyünce yap diyin:)Güzel soru. Ekstradan çalışiyor. Gelir olarak katkısı yo, kendisini geliştirmwk istiyormuş. Ogretmenlik dısinda antrenorluk yapiyor.
Benden izin aldiginda bu kadar yoğin olacagini dusunmemistim. Izin verdim bir kere, sezon ortasinda takimi bırakamaz, sampiyonluga oynuyorlar bu sene. Insllah emwklerinin karsiligini alir triplerime rağmen :)))O zaman gelişimini çocuk büyüyünce yap diyin:)
Siz hala seviyorsunuz bence. Sadece yorulmuşsunuz ve bişeyler istediğiniz veya hayal ettiğiniz gibi olmamış. Normalde boşan denir ama bence sizde baya bi umut varBenden izin aldiginda bu kadar yoğin olacagini dusunmemistim. Izin verdim bir kere, sezon ortasinda takimi bırakamaz, sampiyonluga oynuyorlar bu sene. Insllah emwklerinin karsiligini alir triplerime rağmen :)))
Sevgililik dönemlerine dönmek mumkun olsa ikimiz de istiyoruz aslinda:) Seviyorum tabiki. Sevmesem durmam yaninda. Kendisine de söylerim. Biz tartışmayan bir çifttik, bu bıcırik bizim tartışmamıza sebep oluyor :)))Siz hala seviyorsunuz bence. Sadece yorulmuşsunuz ve bişeyler istediğiniz veya hayal ettiğiniz gibi olmamış. Normalde boşan denir ama bence sizde baya bi umut var
Bu tatlı şeyler hep aynı şeyi yapıyorlar zatenSevgililik dönemlerine dönmek mumkun olsa ikimiz de istiyoruz aslinda:) Seviyorum tabiki. Sevmesem durmam yaninda. Kendisine de söylerim. Biz tartışmayan bir çifttik, bu bıcırik bizim tartışmamıza sebep oluyor :)))
Paylaştım, aile terapisine bile götürdüm fakat devam etmek istemedi.Bu tatlı şeyler hep aynı şeyi yapıyorlar zatensakinliğinizi koruyun ve geçici bi süreç olduğunu düşünün. Mesela bu konudaki rahatsızlığınızı ve hassasiyetinizi eşinizle paylaştınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?