benim kaynanamda dünyadaki en iyi kaynanalardan birisi..herşeye karışır ama eşimle aramı bozmak için uğraşmaz Allahtan fakat mızmızlığıyla anandan emdiğin sütü burnundan getirir.. bende senin gibi diyordum kendi anama babama yapıyorum onlarda anam babam elimemi yapışacak... Ama şimdi öyle diyemiyorum. çünkü annen baban sen ne yapsan olgunlukla karşılar bu kezde böyle olsun der ama kaynana kayınbaba öyle demiyor malesef... dünyanın en iyiside olsa kaynana milletine yaranılmıyor..
Zaten ailelere inanamıyorum.
Kız gidecem dese ana baba hoooop nereye demeli.
Neyse...
Bence şu anda kendine iyi kötü bir iş bul.
Temizliğe gelen kadınlar bile günde 100 lira alıyor. Sen 80 iste ki talebin çoğalsın.
Bence şu an tek amacın çalışmak ve para biriktirmek olsun.
İlk iki cümleye katılıyorum da, bulacağı iş niye illa temizliğe gitmek onu anlayamadım?
Sen 80 iste talebin çoğalsın ne ya?
Çok ukala bir tavır, ayıp.[/QUOT
Ben konumun basında temizlik yapıyorum yazmıştım oyle sanmış arkadas art niyet sanmıyorum.Ben üniversite mezunuyum zaten.
Canım inşallah herkes istediğini dilediğini yaşar. Evet buradaki bir çok konuyu okuyunca acaba yakındaki evi seçmekle hata mı ettim diye düşündüm. Sonra düşündüğümden utandım çünkü hiç bir anne oğlunun uzak olmasını istemez. Hem baktım olmuyor evim ayrı kesem ayrı çekilirim evime. Ama ne olursa olsun hep diyorum rabbim anneme ve babama karşı en ufak bir kötü söz çıkarmasın ağzımdan. Annem yengemden çok çekti hani şuan ramazan olduğu için söylemek istemiyorum. Evi vs ayrı olduğu halde anneme anne nasıl bile demedi. Yani iyi kaynanalarda var bunu ben demiyorum benim annemi tanıyan herkes diyor o kaynanaya düşmemiş görümceye düşmemiş diyorlar.. Bu yüzden ben gittiğim evde aile gibi yaşamak istiyorum. Yeri geldiğinde aşağıya inip yemekde yapıcam temizlikte... Annemin evinde yapıyorum zor gelmiyorda o annemin evinde yapmamda zor gelmeyecek.
Rabbim hepinizin kalbine göre versin. Herkesin yar ve yardımcısı olsun rabbim.. Utandırmasın kimseyi. Ve sende tez vakitte ayrı eve çıkabil inşallah.. Sık sık dua et canım bilhassa cuma namazdan önce :)
başta ayrı eve çıksaydın diye bişey yok..insan oan düşünemiyo..herşeyin gayet güzel olabileceğine inanıyo..yaşayabilirim diyo..ama öyle olmuyo işte..sorunlar çıkıyo,gerginlik oluyo ne bileyim oluyo işte bişeyler..ama eşin ayrı eve çıkmak istemiyosa yapcak bişey yok..elinden bişey gelmiyo..kırgınlıklar küslükler söylenen sözler geçsede zamanla unutulsada insanın içinden silinmiyo..nekadar güllük gülüstanılkta olsa herşey içini kemiren bişey oluyo ve hep huzursuz oluyosun..seni çok iyi anlıyorum..
iyi ki evlenmişim diyorum.