benim kaynanamda dünyadaki en iyi kaynanalardan birisi..herşeye karışır ama eşimle aramı bozmak için uğraşmaz Allahtan fakat mızmızlığıyla anandan emdiğin sütü burnundan getirir.. bende senin gibi diyordum kendi anama babama yapıyorum onlarda anam babam elimemi yapışacak... Ama şimdi öyle diyemiyorum. çünkü annen baban sen ne yapsan olgunlukla karşılar bu kezde böyle olsun der ama kaynana kayınbaba öyle demiyor malesef... dünyanın en iyiside olsa kaynana milletine yaranılmıyor..
Valla canım benim için herkes iyi ben anneme ( kayınvalideme) dedim anne eğer oğlunu benden kıskanıyorsan evlendirme dedim hemde babamın (kayınpederimin) yanında . Olur öyle şey dedi sende benim kızımsın dedi bende anne gel bir adım geleyim on adım dedim hiç bir şey demedi. Lafımı söylerim kırmadan şaka yollu. İş konusuna gelince komşumuzun bile evini temizlemeye gittim yeri geldiğinde, yardım etmeyi severim ama kullanıldığımı hissettiğimde elimi ayağımı çekerim.. Benim kendi annem bana tek bir söz söyledi yengen beni çok üzdü sen üzmeyeceksin anneni babanı dedi. Eğer üzersen ve onlar şunu söylerse seni doğuran ananın allah belasını versin derse sütümü helal etmem dedi. Bu yüzdende kıramam onları.