Keşke evlenmeseydim diyen var mı?

Eşimin cok guzel bir işi ve geliri vardı.Ama ordan ayrılıp bir dukkan actı orda da talıhsızlıkler.Dolandırıldı vs.
Kardesımle ortak olarak acmıştı onlarla duzeldık birara bozulmuşlardı.Ayrılcaklardı.Su an için ayrı ev olmasa da işe gırmeyı cok istıyorum.En azından evden ayrı olurum kafam dağılır dıye.Oğlumu krese veririm
.

Tabiki yumurta kıramıyorsunuz.Bir de oğlen yediklerini aksam yemezler.Farklı yemek yerler.Yani taze olacakmış.Ben bir taraftan evi supurdum kaçtım tekrar bılgıyasar basına.Mutfağa kalmış buzluk da ekmek vardı aldı onu cope attı.Kızdığımı bılıyor gızlı yapacaktı ama ayak alcıda ben ona yetiştim.Evin bereketi kalmıyorki.

Asıl atladığım konu benim eltim benden once bu evde yasamış.O yuzden de dedim o yaptıysa bende yaparım ama sonra oğrendimki o aksama kadar kocasıyla odadaymış sadece yemek yemek ıcın odadan cıkıyorlarmış.

Kişiden kişiye değişiyor bu durum tabi hiç bir evlilik güllük gülistanlık değil en ufak seyden pürüzler cıkabılıyor ama senınki abartmış biraz olayı ve çekilmez bir hal almış ben iyiki evlenmişim diyorum her zaman için.daha yeniyiz umarım önümüzdeki seneler içinde aynı şeyleri düşünürüz

Amin inş. canım.Ben daha hiç evliliğimi yasayamadım.2kişi olmadan 4 kişi arada bu sayı hep artar.Çunkü bu evde daha once cok kişi kalmış herkes kendi evi gibi goruyor.BIr de bebek olunca bu kalabalıkda hiçbir sey anlayamadım

Bence artık birikim falan düşünmeden ayrı eve çıkmalısınız kendi hayatınız olmalı. Bu durumdayken evliliğin gerçekten ne olduğunu anlaman çok çok zor bence Allah sabırlar versin.

ayrı eve çıkın arkadasım o zaman böyle huzursuzluk cıkacagına yarın cocukta olur çileden cıkarsın iyice

Bence artık birikim falan düşünmeden ayrı eve çıkmalısınız kendi hayatınız olmalı. Bu durumdayken evliliğin gerçekten ne olduğunu anlaman çok çok zor bence Allah sabırlar versin.

Çok istiyorum bunu ama bakalım eşime nasıl kabul ettireceğim.Buara zor biraz ama bakalım.En azından iş bulursam kafam dağılır.Asosyal oldum cıktım.

millet zeki anam neyin ne olduğunu biliyolar...

benim anlamadıgım bu kayınvalıdeler ogullarını evlendırmek icin bınbır türlü ugras verıyor. isteme olayı falan herkese hos gorunuyor da evlendırdıkten sonra neden tas kalplı kesılıyor? yani sen gelıne boyle davrandın da elıne ne gectı? benım annemde cok cekmıs kaynanasından. ben bu olayı cozemedım gıttı vallahi. mesela ne yaparsan mutlu olur hem sen onu mutlu etmek zorunda bile degılsın. iki bayan aynı evde olmaz veya ev ev ustune olmaz dıye bosa demıyorlar.

Eşimin işle ilgili sorunları var eve bir geliyor benim surat 5 karış ben de olsam ben de kacarım benden
Allah'tan o uyarır annesini ablasını bana laf soyletmez ama yıne de aksama kadar ben yanlarındayım.Bir de cocuk benim hiç uyumaz yemez...

kocan arkanı tutuyo ağırlığını koysana bacım sen....eltin nasıl yapıyodu sende yap
sanamı kalmış onlara hizmet etmek değere binseydi edilirdi......

Ben de anlamıyorumki;
dedim ya kendi kızına gelince nasıl düşünceli nasıl biz el kızı.
hele gorumcem;o kendı gorumcesının yaptıklarının bana uyguluyor.Demiyorlar buyuk gelin boyleydı bu kız boyle yapıyor yok.
Onu gormuyor kendı kızı ona neler yapıyor batmıyor gozune.Entresan işler bunlar.
Ben de yakında gorumce olcam ki kızla benm aradam 3-4 yaş var ne karısırım ne bir sey.Abla olucam he bakarım o cok mesafelı ben de oyle olurum.

Ben de anlamıyorumki;
dedim ya kendi kızına gelince nasıl düşünceli nasıl biz el kızı.
hele gorumcem;o kendı gorumcesının yaptıklarının bana uyguluyor.Demiyorlar buyuk gelin boyleydı bu kız boyle yapıyor yok.
Onu gormuyor kendı kızı ona neler yapıyor batmıyor gozune.Entresan işler bunlar.
Ben de yakında gorumce olcam ki kızla benm aradam 3-4 yaş var ne karısırım ne bir sey.Abla olucam he bakarım o cok mesafelı ben de oyle olurum.

13 Yaşında " Anne Ne Var ! "
16 Yaşında " Anne Beni Rahatsız Etme ! "
18 Yaşında " Bu Evden Gitmek İstiyorum ! "
25 Yaşında " Haklıydın Anne "
30 Yaşında " Annemin evine dönmek istiyorum

kocan arkanı tutuyo ağırlığını koysana bacım sen....eltin nasıl yapıyodu sende yap
sanamı kalmış onlara hizmet etmek değere binseydi edilirdi......

Canım ya ne yaranması gorumce demiş arkamdan;
Önceden kendi evi gibi gırıyomus mutfaga yapıyomuş cay kahve(şimdi onune gıdıyor)
Dedim kayınvalıdeme hosuna gıtmıyorsa benim ona cay kahve yapmam kendı yapsın
Çok geziyormusum;cıktığım yer eve 5 dakıka uzaklıkda ya fatura odemeye ya ilaca ya maas cekmece ya kart yatırmya ya da bir markete
Onu da soyledım cok istıyorsa kendı dedim yapsın bunları.
çay yaparsın cay saatımı der.boş cay da ıstemez bır kere boş cay verdim ayy benim annem hep bir şeyler hazırlardı
İyilikten anlamıyorlar benim eşimi ikna etmem gerek.
O da yaslı oldukları için kıyamıyor bir de abis asalak calışmaz hiç.Akşama kadar ye iç sigara yat.Yani biz çıkınca onlar gelir annesi uzulur dıye ıstemıyor.Bazen kızıyorum dıyorum cıkayım bu evedn gorun gununuzu yıne de acıyorum bız yaslanınca ne olacağız.

durumun varsa ayrı eve cık bence. cocugun var mı bılmıyorum ama olursa cıkman cok zor olur. kayınvalıdeler toruna cok düskün olur ya (oyleymıs). okula baslasın cıkarssınız derler okul baslar hele okul bıtsın cıkarsınız derler oyle oyle cıkamazsınız. sımdıden esını ıknaya calıs bence

Dün eşimle konuştum telde havadan sudan gozlerım doldu kayınvalıde dun yıne sınır etmişti.Neyse kapattım teli oğlum yanımda bılıyor babasıyla konuştuğumu aynen soyle dedi:
-noldu anne babamı gızdı(kızdı)
-Yok oğlum benim yaşlar boşaldı
-Babamı bağardı.(Halbuki hiç eşimle sesimiz yukselmez onla kkonuştuğumu bıldığı için)
-Yok ddeim
-Niye ağlin anne yaş akii(niye ağlıyorsun anne gozunden yaş akıyor)
-Yok askım ağlamıyorum
-Ağlama sana çiçek alcam(odamdaki çiçek resmini gostererek)
tamam dedim
-Siliyor gozumu bilgisayarda oyuncaklara bakıyordu bu oyuncaktan alcam atları sever at alcam
Anlayacağınız olan oğlum esime ve bana oluyor kımsenın umrunda değil

rabbım sabrının mukafatını versın ınsallah sana amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…