• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keşke evimizdeki minicik kütüphanelerimizin resmini paylaşşsak :)

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
kitap okumayan bir millet olarak çok teşvik edici olacağını düşünüyorum.. yanılıyor muyum?
hepimizin evinde küçük-büyük az-çok üç beş de olsa bir kitaplığı yada kütüphanesi vardır...
resmini paylaşalım teşvik edelim... ilk zamanlar kitaplığım yoktu...orda burda çekmece köşelerinde kalırdı kitaplarım... ama birgün karar verdim evimin en güzel yerine bir kütüphane yaptım... sürekli gözümün önünde oldukça sürekli okumak istiyorum....hepsini özenle diziyorum konusuna göre.. bir insana okuma alışkanlığı kazandıracak en önemli şeylerden biri de göz önünde bir nizam içinde olan kitaplar... ben birinin evine gittiğimde ilk gözüme çarpan kitaplar olur... fikir alır fikir veririm... hele ki aynı kitabı okumuşsak değmeyin keyfime :)
istişare ede ede muhabbet eder gideriz :) hatta kitapların bile resimlerini koysak ne güzel olur... ben kitaplığımın resmini çeker çekmez koyacağım buraya inşallah...

Merhaba öncelikle:) bence çok güzel fikir ben katılırdım ama şu an geçici bir düzenim oldugu için kitaplarımın çok azı yanımda:) ama umarım imkanı olanlar ekler:))

Back