Keşke böyle bir fiziğim olsa dediğiniz???

ladymarmalade

Yavrum sen benim balımsın
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
794
0
116
Manisa
Kızlar keşke böyle bir fiziğim olsa dediğiniz ünlü olup olmaması farketmez fotografa bakarken içinizin gittiği kıskançlıktan delirdiğiniz fotoğraflar var mı varsa burda paylaşalım mııııııııı???

$tumblr_m2egghoqyk1ql02k7o1_500.jpg$tumblr_lbb36humcI1qdgv9so1_500_large.jpg$tumblr_ltcli9OUNv1qad2wmo1_500.jpg$tumblr_m1oifh1q1Z1r4mfe9o1_500_large.jpg

Şöyle kıvrımlı kalçalarım olsun isterdim kadının kalçaları ve poposu çok sexiiiii:31:

Son düzenleme:
rosalinda dizisindeki saç ve makyajını çok beğeniyorum.
D cup göğüslü 170 cm boy ve gür saç beğendiğim vücut tipidir. ayrıca avatarımdaki barbie de fena değil yani :D resim koydum sayılır

ben fiziğimi beğeniyorum kıskandığım ve olmak istediğim kimse yok.sanırım baya barışığım kendimle.160 cm 49,5 kg.ama yüz güzelliği olarak bazı kızlar çok güzel oluyor insanın baktıkça bakası geliyor:12:

ya bn asuman krauseyi çok beğeniyorum fiziken...şööyle gergin bi karnım olsa ve selülitsiz yuvarlak hatlı basen kalça okadar...giyinikken güzel duruyor fiziğim ama sadece giyinikken:)

bu bana itici geldi. biraz fazla değil mi:26:

bence gayet orantılı asıl fazla kalçalı olan kim kardashian jessica bielin ki çok güzel bir de bu resminde de çok güzel çıkmış poposu

justini kaptığı için accuk uyuz oluyorum kadına ama poposu sexi yani hoşi kadın:31:

Son düzenleme:
ya bn asuman krauseyi çok beğeniyorum fiziken...şööyle gergin bi karnım olsa ve selülitsiz yuvarlak hatlı basen kalça okadar...giyinikken güzel duruyor fiziğim ama sadece giyinikken:)

ben giyinikken de güzel durmuyor :(((((((((((((( asuman bence de sadece fiziken güzel yüzünü görmesek de olurrrrrr :9:
$asuman-krause_15983.jpg

yüz olarak prenses peri gibi masumane zarif güzel severim yani seksi olmayacak yüzü. örneğin kayıp prensesteki saç ve makyajı ile defne rolündeki Yıldız Çağrı Atiksoy, Rosalinda dizisindeki saç ve makyajı ile Thalia, Barbie. Kraliçe Rania, Dürrüşehvar sultan

bence gayet orantılı asıl fazla kalçalı olan kim kardashian jessica bielin ki çok güzel bir de bu resminde de çok güzel çıkmış poposu

justini kaptığı için accuk uyuz oluyorum kadına ama poposu sexi yani hoşi kadın:31:

aynen kim kardashian kalçası çok iğrenç geliyor bana daa resmini bulayım eklicem şimdi:37:

ben giyinikken de güzel durmuyor :(((((((((((((( asuman bence de sadece fiziken güzel yüzünü görmesek de olurrrrrr :9:
Eki Görüntüle 412494

aynen güzelim yüzünü görmesek te olur:) bn resim koyamıyorum şimdi işyerindeyim:) bazen bu resimleri gördükçe kendi bacaklarımdan tiksiniyorum...çok selülitim var ya..düşün boyun 170 kilom 57 ama bikini giyemem hayatta giysem de şööyle gerinerek kumsalda pareosuz yürüyemiyorum:((((((((((((

Back