seysey26 Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2023 160 69 Pazartesi 01:29 Konu Sahibi seysey26 #41 matilda1 .!.: Şehirli nedir? Şehirli günü nedir ? Halayı biliyorum Allahtan . Kız elektrik aldın mı adamdan sen ona bak birak şimdi halayı Genişletmek için tıkla... WOMAN .!.: Tamam sizde pismanlik yok zaten, sizde adamin pisman olup donmesi yonunde ego var demek istedim Genişletmek için tıkla... Ondan da şüphe duyarım zaten
matilda1 .!.: Şehirli nedir? Şehirli günü nedir ? Halayı biliyorum Allahtan . Kız elektrik aldın mı adamdan sen ona bak birak şimdi halayı Genişletmek için tıkla... WOMAN .!.: Tamam sizde pismanlik yok zaten, sizde adamin pisman olup donmesi yonunde ego var demek istedim Genişletmek için tıkla... Ondan da şüphe duyarım zaten
seysey26 Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2023 160 69 Pazartesi 01:32 Konu Sahibi seysey26 #42 WOMAN .!.: Tamam sizde pismanlik yok zaten, sizde adamin pisman olup donmesi yonunde ego var demek istedim Genişletmek için tıkla... matilda1 .!.: Şehirli nedir? Şehirli günü nedir ? Halayı biliyorum Allahtan . Kız elektrik aldın mı adamdan sen ona bak birak şimdi halayı malayi Genişletmek için tıkla... Ego tavan yaptı o an bir şey hissetmedim ona karşı kendi havamdayim pozu kestim
WOMAN .!.: Tamam sizde pismanlik yok zaten, sizde adamin pisman olup donmesi yonunde ego var demek istedim Genişletmek için tıkla... matilda1 .!.: Şehirli nedir? Şehirli günü nedir ? Halayı biliyorum Allahtan . Kız elektrik aldın mı adamdan sen ona bak birak şimdi halayı malayi Genişletmek için tıkla... Ego tavan yaptı o an bir şey hissetmedim ona karşı kendi havamdayim pozu kestim
J janemarple Guru Kayıtlı Üye 7 Ekim 2013 3.655 13.609 34 Pazartesi 02:50 Konu Sahibi seysey26 #43 KudrAlobar .!.: Bakışta, gülüşte anlam arayanı çok görmüştük de halayda anlam arayanı ilk kez gördüm Genişletmek için tıkla... Karşısında öksürdüğü için kendisine sinyal çaktığını sanan bi üye de vardı
KudrAlobar .!.: Bakışta, gülüşte anlam arayanı çok görmüştük de halayda anlam arayanı ilk kez gördüm Genişletmek için tıkla... Karşısında öksürdüğü için kendisine sinyal çaktığını sanan bi üye de vardı
At Kili Firca Guru Kayıtlı Üye 4 Eylül 2014 1.329 5.193 Pazartesi 02:53 Konu Sahibi seysey26 #44 Adam sadece halay çekmek istemiş. Sizi Arjantin tangoya kaldırmış gibi davranmazsanız daha az hayal kırıklığı yaşarsınız.
Adam sadece halay çekmek istemiş. Sizi Arjantin tangoya kaldırmış gibi davranmazsanız daha az hayal kırıklığı yaşarsınız.
seysey26 Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2023 160 69 Pazartesi 03:19 Konu Sahibi seysey26 #45 Pumpkin Pie .!.: Adam sadece halay çekmek istemiş. Sizi Arjantin tangoya kaldırmış gibi davranmazsanız daha az hayal kırıklığı yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Tm abla
Pumpkin Pie .!.: Adam sadece halay çekmek istemiş. Sizi Arjantin tangoya kaldırmış gibi davranmazsanız daha az hayal kırıklığı yaşarsınız. Genişletmek için tıkla... Tm abla
seysey26 Üye Kayıtlı Üye 26 Mart 2023 160 69 Pazartesi 03:20 Konu Sahibi seysey26 #46 janemarple .!.: Karşısında öksürdüğü için kendisine sinyal çaktığını sanan bi üye de vardı Genişletmek için tıkla... Benden çok var
janemarple .!.: Karşısında öksürdüğü için kendisine sinyal çaktığını sanan bi üye de vardı Genişletmek için tıkla... Benden çok var