Siz herhangi bi destek verdiniz mi?yoksa bebeğiniz mi karar verdi bu duruma?meme mi mama mi alıyordu?Bnmkiler 11 aylık olacaklar ikiz bebeklerim.Her bebekte farklıdır, kimisi gece beslenmesi kesilince deliksiz uyumaya başlar kimi 2 yaşından sonra hatta daha bile sonra olabilir. Benim kızım 22 aylık son birkaç aydır tam anlamıyla kesintisiz uyuyoruz diyebiliyorum
Ben akışına bıraktım herhangi bir uyku eğitimi vs vermedim. Çok sık ve geceleri de emen bir bebekti büyüdükçe kendiliğinden azaldı 1.5 yaşından sonra gece istediğinde ben emzirmemeye başladım zamanla ona da alıştı, şuan bazen yalnızca su veriyorum uyku arasında. Artık kendisi yatağından inip yanıma geldiği için de pek uykum açılmıyor benim alıştım sanırım. Sizin ikiz tabi iki katı zordur, gece beslenmeniz varsa kademeli olarak azaltıp keserseniz zamanla alışırlar deliksiz uyumaya. 1 yaş civarında uyku gerilemesi ve ataklar oluyor onu atlattıktan sonra biraz daha kolaylaşacaktırSiz herhangi bi destek verdiniz mi?yoksa bebeğiniz mi karar verdi bu duruma?meme mi mama mi alıyordu?Bnmkiler 11 aylık olacaklar ikiz bebeklerim.
Bizim hep ataklı geçti hala da öğle azda olsa.suan 11 aylık.olucaz nasipse.unarim dediğin gibi olurBen akışına bıraktım herhangi bir uyku eğitimi vs vermedim. Çok sık ve geceleri de emen bir bebekti büyüdükçe kendiliğinden azaldı 1.5 yaşından sonra gece istediğinde ben emzirmemeye başladım zamanla ona da alıştı, şuan bazen yalnızca su veriyorum uyku arasında. Artık kendisi yatağından inip yanıma geldiği için de pek uykum açılmıyor benim alıştım sanırım. Sizin ikiz tabi iki katı zordur, gece beslenmeniz varsa kademeli olarak azaltıp keserseniz zamanla alışırlar deliksiz uyumaya. 1 yaş civarında uyku gerilemesi ve ataklar oluyor onu atlattıktan sonra biraz daha kolaylaşacaktır
Her bebek farklı bizimki bazen hiç uyanmıyor bazende su içmeye uyanıyor suyu veriyorum geri yatıyor yerine 15 aylıktan sonra bu şekilde düzeni şuan 21 aylık hala sadece ara ara su içmeye uyanır sabah da kalkıp kendisi yanıma geliyor beni uyandırıyormerhaba kizlar bebekler ne zaman gece uyanmadan sabah kalkiolar?
Valla daha sadece 7 kere başıma geldi. (4 yaşında)merhaba kizlar bebekler ne zaman gece uyanmadan sabah kalkiolar?
Her bebek farklı bizimki bazen hiç uyanmıyor bazende su içmeye uyanıyor suyu veriyorum geri yatıyor yerine 15 aylıktan sonra bu şekilde düzeni şuan 21 aylık hala sadece ara ara su içmeye uyanır sabah da kalkıp kendisi yanıma geliyor beni uyandırıyo
Aşırı zorlayıcı sabır isteyen bir süreç ama en fazla 3 gün sürüyor sonrası alışıyor ben her meme istediginde su teklif ettim sonrasında da sakinlesin diye ayagımda sallayıp uykuya dönmesini sagladım bıraktıktan sonra zaten uyanmıyor çünkü açlıktan degil alışkanlıktan uyanıyorlar suyu da öyle alışkanlık yapmıyor sadece çok su ihtiyacı olan geceler uyanıyor oglum akşam yedigi şeyler bu konuda önemli mümkün oldugu kadar az susatacak hafif şeyler veriyorum uykudan önce akşam 9 sabah 8 arası uyuyor en fazla 2 defa kalkar su içmeye onda da ben veriyorum yada yatagın baş ucunda sulugu duruyor uyanınca kendi alıp içiyorPeki gece beslenmesini nasıl bıraktınız?bu durum beni çok endişelendiriyor nasıl basa çıkıcam bilmiyorum.
Ne kadarlikti bebegin?benm kız sadece 1 defa bazen almıyor bile uyanmıyor yani.oglun 2 d3fa uyanio mutlaka.9 uyurlar 6 buçuk 7 gibi uyanırlar.keske braz uzasa uyku Bnde bedenendinlensemins öğünlerde olurAşırı zorlayıcı sabır isteyen bir süreç ama en fazla 3 gün sürüyor sonrası alışıyor ben her meme istediginde su teklif ettim sonrasında da sakinlesin diye ayagımda sallayıp uykuya dönmesini sagladım bıraktıktan sonra zaten uyanmıyor çünkü açlıktan degil alışkanlıktan uyanıyorlar suyu da öyle alışkanlık yapmıyor sadece çok su ihtiyacı olan geceler uyanıyor oglum akşam yedigi şeyler bu konuda önemli mümkün oldugu kadar az susatacak hafif şeyler veriyorum uykudan önce akşam 9 sabah 8 arası uyuyor en fazla 2 defa kalkar su içmeye onda da ben veriyorum yada yatagın baş ucunda sulugu duruyor uyanınca kendi alıp içiyor
Gece emmesini bıraktıgı zamanlar tam hatırlamıyorum ama 13 aylık civarındaydı galiba gece bırakıncaNe kadarlikti bebegin?benm kız sadece 1 defa bazen almıyor bile uyanmıyor yani.oglun 2 d3fa uyanio mutlaka.9 uyurlar 6 buçuk 7 gibi uyanırlar.keske braz uzasa uyku Bnde bedenendinlensemins öğünlerde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?