Sivilceli Ciltler Kesinlikle Tavsiye Ederim: Otacının Çam Katranlı Sabunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

marjinalfaydali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2009
2.535
68
Merhaba, benim özellikle alnım, burun çevrem ve en çok da çenemde minik minik sivilcelerim çıkardı. Çenemdekilerin biri söner diğeri çıkardı. Geçen gün tesadüfen bir ürün aldım, her ne kadar ismi korkutucu gelse de otacının çam katranlı-kükürtlü sabununu denedim.Sabunun cildi kuruttuğu bir gerçek, hatta ufak ufak soyulmalar oluyor. Benim de cildim hassas ve kuru ama buna rağmen sabah kalkınca ve akşam yatarken yüzümü bu sabunla yıkadım. sadece yanaklarıma nemlendirici sürdüm ve asıl sivilceli yerlere nemlendirici de sürmedim, bıraktım soyulsunlar. Bir de göz çevresine değdirmedim, oranın derisi daha ince olmasından dolayı...

Ve, 1. haftanın sonunda gözle görülür bir azalma oldu bu sivilce sorunumda.Üstünde de yazıyor, mikroorganizmaların ciltte tutunmasını önler diye, demek ki benim sivilcelerimin sebebi bu mikroorganizmalarmış. Halbuki ben yüzümü sabah akşam hassas ciltlere özel dermokozmetik ürünlerle zaten yıkar ve yüzümü temiz tutardım ama pek de işe yaramamıştı.Bu sabunu kullandıktan sonra alnımda hiç sivilce kalmadı, çenemde de sadece izleri var şu anda.Yenileri de çıkmadı. Kısacası 3-4 lira bir fiyatı olan bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

Son düzenleme:
X