Sivilceli Ciltler kesinlikle öneriyorum deracine!

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

emossssssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
7
0
kızlar herkesin cilt yapısı falan tabiki farklıdır ..
benim cildimde hiç sorun yaşamamıştım ama bu son 2 aydır alarji oldum,yani minik yaralar çıktı öyle çok birşey değildi ama ben kafaya taktım..cilt uzmanı tanıdıgım vardı eczanede bana kesinlikle deracine temizleme jeli ve toniğini önerdi...aldım 2 ay kulladım...regl döneminde bile sivilce çıkmadı.belki cildim kendini toparladı eski haline döndü..ama kesinlikle herkese tavsiye ederim...soranlar olursa ayrıntılı bilgi verebilirimmm.....

ayrıca kızlar o cilt uzmanını tanıyorum kötü olsa vermezdi..hastalarını gösterdi bana eski ve yeni resimlerini okadar düzelme varki..
yani inş herkeze yardım eder bu ürün çünkü çok kafaya takan insanlar var..

Son düzenleme:
rica ederim canım bu siteye 5 yıldır üyeyim,yalnız bu yeni adresim...güvenebilirsin kesinlikle.. hatta benim burnumun yanında minicik bi kabartı vardı ben onu hep bende olan birşey bilirdim..2 ay boyunda bu ürünleri kullanınca oda gitti hani böyle kist tarzı şeyler olur ya o ama belli değildi bile şimdi o bile yok oldu...

sor istersen,bitkisel ürünmüş içerisinde bal var....hastaların iyileşme sürecini görünce şok geçirdim ben.

ay benim yüzümde leke,siyah nokta ve 3 tane de aktif sivilce var iyi gelir mi cnm,aktif sivilceye de yani bi zarar vermesin ??

ay benim yüzümde leke,siyah nokta ve 3 tane de aktif sivilce var iyi gelir mi cnm,aktif sivilceye de yani bi zarar vermesin ??

canım şöyle birşey ezbere birşey diyemem ama bu ürün bitkisel bi ürün gidip eczadenen inceleyebilirsin.temizlikte oldukça başarılı ama en az 1 ay kullanman gerekiyor ..kötü birşey yapmaz .

Herkesde aynı etkiyi gösterirmi acaba, çünkü bazı ürünler birine iyi gelirken diğerinde farklı etki gösteriyor?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…