57 kiloydum ve gayet çekiciydim diyebilirim. Ama hamileliğimin ilk aylarında 10 kilo verdim sonra tekrar 53 kilo ya yükseldim fakat doğumdan sonra 45 kiloya düştüm . Pekmez içiyorum kan hapı içiyorum yemeğimi afedersiniz öküz gibi yiyorum ama galiba emzirdigim için kilo alamıyorum. Eşim beğenmiyor yardım edin kilo almam lazımmm ...
benimde en acilinden kilo almam lazımmmm...acil yardımmm
hangi ek gıda nasıl yardımcı olucaksın canım çok mutlu olurum ben:) yardımmmm...Kızlar ek gıda takviyeleriyle sağlıklı kilo almak isterseniz yardımcı olabilirim.....
hangi ek gıda nasıl yardımcı olucaksın canım çok mutlu olurum ben:) yardımmmm...
Herbalife bir beslenme firması ve ek gıda takviyeleri ile sağlıklı bir şekilde istedigin kiloda olabiliyorsun.
Çok özel bi kahvaltısı var bu kahvaltıyı yemeklerinin üzerine tükettiginde hem fazla kalori aldığın icin kilo alıyorsun hemde vücudunun ihtiyaci olan besinleri aldığın için daha sağlıklı ve zinde oluyorsun. Herbalife.comdan ürünler bölümünden inceleyebilirsin eger kullanmak istersen ben sana danışmanlık yapabilirim ...
herbalife ek gıdanın fiyatı nedir acaba canım
İstediğin kiloya geldiginde sadece bir öğünün yerine Herbalife kahvaltısını koyarsan istedigin kiloda kalırsın.
1 kutu kahvaltıda 21 öğün var.kutu fiyatı 70 tl yani bir öğünü 3 liraya geliyor:)
hap mı süte karıştırılıp içilen tozlardan mı canım bu? ayda ne kadar kilo alırım:)
57 kiloydum ve gayet çekiciydim diyebilirim. Ama hamileliğimin ilk aylarında 10 kilo verdim sonra tekrar 53 kilo ya yükseldim fakat doğumdan sonra 45 kiloya düştüm . Pekmez içiyorum kan hapı içiyorum yemeğimi afedersiniz öküz gibi yiyorum ama galiba emzirdigim için kilo alamıyorum. Eşim beğenmiyor yardım edin kilo almam lazımmm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?