kesinlikle kilo almam lazım !

ghost07

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
13
1
6
34
Kayseri
57 kiloydum ve gayet çekiciydim diyebilirim. Ama hamileliğimin ilk aylarında 10 kilo verdim sonra tekrar 53 kilo ya yükseldim fakat doğumdan sonra 45 kiloya düştüm . Pekmez içiyorum kan hapı içiyorum yemeğimi afedersiniz öküz gibi yiyorum ama galiba emzirdigim için kilo alamıyorum. Eşim beğenmiyor yardım edin kilo almam lazımmm ...

eşiniz ne demeye beğenmiyor acaba, onun çocuğunu karnınızda taşırken kaybetmişsiniz bu kiloyu, neyse eşiniz değil mesele ama bence eşiniz beğenmiyor diye değil de kendiniz için ya da sorun oluyorsa sağlığınız için alın kilo alacaksanız.

emzirenler için televizyonda bir takviye görmüştüm vücuttan kaybedilenleri engellemek içindi öyle bir şey faydalı olabilir belki

evet eşim beğenmiyor ama gözlerimin altı morardi ayakta duramıyorum hiç bi kıyafetim olmuyo bi de uykusuz geceler eklenince iyice kötü oldum o yüzden

iştah için prakten şurup tavsiye ediyorum, onu bulamazsanız muadili sipraktin var. ben yıllar once buraya kilo almak için üye olmustum, kızlarla birlikte birbirimize destek olarak baya toparlanmıştık :) sabah ve akşam birer tablet b vitamini + yemeklerden sonra birer kaşık prakten+ sabah 1 tane balık yağı ve ballı nişastalı süt içiyorduk 49 kiloydum bu sekilde 53 olmuştum. su an da 55 im 55in üzerine çıkmadım hiç

Bende her ne kadar sağlıklı olmasa da psikolojinin daha kötü olmaması için siparktin veya prakteni öneriyorum. Acayip iştah açıyor kendine inanamazsın
Çoğu insan anlamasa da zayıflık çok kötü bişey, herkesin sana ayy ne kadar zayıfsın kilo alsana demesi çok sinir bozucu. Insanın iştahı olmayınca da yemek yemek resmen eziyet ve imkansız. Onun için kısa bir süre de olsa iştah açıcı şurupları tavsiye ediyorum. Ben bu şekilde kilo alabiliyorum ve çookkkkk mutluyum

hangi ek gıda nasıl yardımcı olucaksın canım çok mutlu olurum ben:) yardımmmm...

Herbalife bir beslenme firması ve ek gıda takviyeleri ile sağlıklı bir şekilde istedigin kiloda olabiliyorsun.
Çok özel bi kahvaltısı var bu kahvaltıyı yemeklerinin üzerine tükettiginde hem fazla kalori aldığın icin kilo alıyorsun hemde vücudunun ihtiyaci olan besinleri aldığın için daha sağlıklı ve zinde oluyorsun. Herbalife.comdan ürünler bölümünden inceleyebilirsin eger kullanmak istersen ben sana danışmanlık yapabilirim ...

çok saol canım hemen incelemelerimi yapıyım:) ben öncesinde ek gıda olarak bulk almıştım. 54 kiloya kadar çıkmıştım bırakınca bi kaç sonra 3 ayda 9 kilo verdim. yine öyle olmaz inş

hap mı süte karıştırılıp içilen tozlardan mı canım bu? ayda ne kadar kilo alırım:)

hap mı süte karıştırılıp içilen tozlardan mı canım bu? ayda ne kadar kilo alırım:)

Süte karıştırıp iciyorsun milkshake olarak
Kac kilo alacağını senin merabolizman belirler onun için birsey diyemem. Ama ürünleri düzenli kullanirsan mutlaka sonuc alıyorsun....

Arkadaslar bundan bir bes sene once olsaydi bende size kilo almak icin denedigim yollari anlatirdim. Ama simdi su kadarini soyleyebilirim bu esim ve benim uzerimde denendi. Kilo almak icin once yemek yerken keyif almaniz lazim o yemegin tadini cikartarak yerseniz kilo alirsiniz. Biz evlenmeden ince esim 60 kilo boy 180 ben 46kilo boy 160. Lokman hekimlerden macun mu yaptirmadim kutu kutu bulk mu icmedim bagirsak kurdu vardir diye ilac bile ictim ama yok alamiyordum kilo yemek yemenin guzelligini kesfettik şuan gurme sayilabiliriz .simdi mi zayiflama sitelerinde geziniyoruz.

Merhaba, bende çok zayıftım ve kilo almak istiyordum bir arkadışımın tavsiyesi ile herbalife shake kullanmaya başladım.her yemek sonrası bir bardak shake içiyorsun ve fazla kalori aldığın için kilon artıyor. şimdi zayıflık problemimden kurtuldum. kesinlikte öneriyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…