kesinlikle istenmeyen gelin olmak?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
340
ben 29 yaşındayım görüştüğüm erkek 23 yaşında. o benim ailemle tanıştı bizde sorun yok ben onun ailesinin yanına gitttim.yüzüme bişey demediler ama ben gittikten sonra müstakbel kayınvalide olmaz bu senden yaşlı demiş.boşver uğraşma şimdi bunlarla daha iyisini bulursun demiş.ha şu da var henüz evlenip ayrıldığımıdememiş ailesinederlerse hiç istemezler belli.babası tansiyon hastası. "e nolcak beni kesinlikle istemezlerse" dedim."istemicekler eminim ben de kaçarım sana" dedi

eveyt yaşı küçük ama onun olgunluğuna inandım.beni bırakacağını zannetmiyorum öyle bir izlenim bırakmadı bende.yaıtlarım olanlardan daha fazla bir olgunluk ve dürüstük gördüm ben onda.ama son zamanlarda "ben ne yapayım şimdi onları umursamadan seninle evlenmsem zerre düşünmem onları ama ailem yaşlı ya onlara bu hareketim yüzünden bişey olursa babam tansiyon hastası ya bişey olursa onlara" dedi.
şimdi bu ufaktan ufaktan dönmek mi? soruyorum tamam o halde onların dediklerini seç o zaman diyor ki "sen benim parçamsın ben senszi mutlu olamam"
peki ben nasıl davraayım? beni tanımadan etmeden reddeden ve boşandığımı öğrenince şok olacak ve kesinlikle reddecek insanlar var ve ben inanın sorun yaşamak istemiyorum.bıktım usandım sorundan sıkıntıdan.önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

23 cocuk denecek kadar kucuk bir yas hemde erkek icin oldukca kucuk. daha once evlilik yasadigin icin daha tecrubeli yaklasman gerek. bu is olmaz gibi

O sizden vazgecmeden siz bu iliskiyi bitirin.
Hic oluru yok gibi gorunuyor. Kendi yasiniza uygun sizi oldugunuz gibi kabul edecek birisi ileride cikar karsiniza.

Canım benim kendi yaşına göre olgun olabilir ama senin yaşına göre sandığın kadar olgun olamaz. Ki erkekler ruhsal ve psikolojik olarak kendi yaşlarından da küçük oluyorlar. Sevgililik dönemlerinde yanında olgun bir imaj oluşturabilmesi doğal ama evlilik yaşantısı içinde onun yaşının ne denli küçük olduğunu ve aranızdaki yaş farkının olumsuzluklarını anlarsın. Ve bu da canını sıkmaya başlar. Kısacası seni üzmek istemem ama erkeğin kadından büyük olduğu birlikteliklerden hayır gören pek görmedim, çevremde de örnekleri var. Bunun yanında ailesinin seni istememesi de evlilik hayatında seni çok yıpratır. Çünkü daha önceden de evlilik geçirmiş biri olarak bilmelisin ki; evlenirken sadece eşinle değil onun ailesi ile de evleniyorsun. Başarısız bir evlilik hayatı yaşamış biri olarak adımlarını daha dikkatli ve temkinli atmalıydın diye düşünüyorum. Tabiki bu benim görüşlerim, hayat senin.. Umarım seçimlerin seni yanıltmaz tatlım.

Evlenmiş boşanmış kadınlara karşı hep bir önyargı var o yüzden işiniz zor. Siz gizlemeye çalışsanız da ama eninde sonunda öğrenecekler. Önünüzde iki yol var 1. Söylemek ve mücadele etmek 2. Ayrılmak.
Seçim ikinizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…