koku zevklerimiz anlattığına göre aynı yaşlarımızda yakın sayılır, bir kaç öneri de bulunabilirim:)
ben ne zaman chloe love kullansam mutlaka 2-3 kişi çok güzel koktuğumu söyler ya da parfümün ismini sorar. ancak ben çok beğenmiyorum bir şişe daha almam dahası çevrem tarafından bu kadar beğenilmese bir arkadaşıma ya da yakınıma veririm. 3-4 saat sonra güzel bir koku oluyor ama ilk saatler bana çok aşırı pudralı geliyor kokusu ama dediğim gibi herkes bayılıyor, sende sevebilirsin üstelik çok kalıcı
jil sander sensations bu parfüm vanilyalı sanırım tam bilmiyorum notalarını tatlı bir kokusu var ama hafif o tatlılık boğmuyor insanı ama tr de ulaşmak biraz zor şansın varsa dene bence güzel bir koku
son olarak da vs sexy little things noir dicemben bu kokuya aşığım yok böyle bir koku bu aralar favorim meyveli ama escadanın sezonluk parfümleri gibi değil mesela herşey kararında
onun dışında denemeni önerebilceğim
premier jour
marc jacobs daisy
omnia green jade
vs bombshell
dolce gabbana anthology 3
lacoste insprations(sanırım tam olarak böyle yazılmıyordu)
benim zamaninda deneyip almadigim ama tekrar denemeyi düsündügüm iki parfüm var
biri shiseido zen diyeri ck euphoria.
Her ikiside son zamanlarda forumda cok sik karsima cikmaya basladi.
Ayrica chopardan brillant wish ve cascadeyi denemeyi düsünüyorum.
sana bunlarin disinda light blueyu önerebilirim tam yazlik bir koku.
light blue'yu gerçekten çok ama çok seviyorum ,almamış olsam tam bulmuştunuz ^^
sanırım bir parüme karar verdim bile : eclat d'Arpege Lanvin
sıra geldi ikincisini bulmaya dediklerinize de bakacağım şimdi
euphoria aklımdaydı ama opium'a benzetenler var ve odunsu bir koku olduğundan çekiniyorum biraz .
şu an ikinci alacağımın listesinde : sizin dedikleriniz , allure'nin önerdiği : vs sexy little things noir .., roberta cavalli eau de parfum ve ralp lauren hot var
Canim bende sadece bir notanin baskin oldugu kokulari sevmiyorum.
Bana hangi tür kokulardan hoslaniyorsun diye sorsan ciceksi oryantal derim. Ne cok hafif olmali nede cok agir.
Sekerli kokulari da seviyorum ama öyle kek, kurabiye seker gibi kokmak istemem.
sekerli- yumusak -kremsi bir dokunusu olabilir olabilir kullandigim parfümün. Ama begendigim agir veya cok hafif parfümlerde var.
Ama zamaninda kullanmis oldugum bazi parfümleri önceden denememis ve sadece icerigine bakmis olsaydim kesinlikle yanindan bile gecmezdim.
Bence icerigine fazla takilma. Mesela yogun gül kokusunu sevmedigini söylemissin. Bende yogun gül kokulu bir parfüm istemem.
Zaten cok yogun gül kokusunu sevmiyormus erkekler. Ama kararinda kullanilirsa cok güzel etkiler yapabiliyormus.
Birde ben iceriginden dolayi D&B light bluenin erkekler tarafindan pek begenilmicegini düsünüyordum. Ama erkeklerin bu parfümü cok sevdigini duydum.
Ayrica bu parfümün icinde de gül bulunuyor canim .
Yves rocher naturelle, moschino cheap and chic i love, ana sui secret wish ve eclat d'Arpege Lanvin de D&g light blue'yla kokulari cok benziyormus.
Yani diyecegim o ki aklinda olan kokulari bence dene. Bir sans tani.
Bu arada narciso rodigez for her gecen sene denemistim. Görevli kadin bana diyer parfümlerden farkli oldugunu söylemisti.
Sarah Jessica Parkerin lovely parfümüyle ayni kokuya sahipmis. Fiyat olarak daha uygun bir dene istersen.
Bu arada D&G the one, Chanel Allure ve armani she de deniyebilirsin.
euphoriya yi opiuma benzetenler olmus demissin cnm.
Ben euphoria' nin kendine özgü farkli bir kokusu oldugunu duymustum.
Sen öyle diyince bir iceriklerine baktim. Ysl opium'u este lauderin cinnabar parfümüne benzetmisler.
Bir alman sitesinde opiumun tüm notalari yaziyordu ama hepsini paylasamicagimdan bir türk sitesinden bulduklarimi senle paylasisim dedim.
Ama o alman sitesinde yer alan iceriklere baktigimda rahatlikla opium daha agir diyebilirim.
Yanliz daha önce denemedigimden 100 % emin konusamam.
Bunun disinda neden bilmiyorum ama opium ve obbesion bana cok itici geliyor.
Euphoria
üst notalar: Nar, Trabzon Hurması, Gür Yeşil Akorlar
orta notalar:Bugulu Lotus Baharı, Champaka cicegi, Siyah Orkide
Alt nota:Sıvı Amber, İris, Krem Akoru, Maun
Ysl opium
üst notalar: Mandalina, Bergamut ve Müge
orta notalar: Karanfil ve Yasemin
Alt notalar: Vanilya ve Zambak
opium okadar cok icerik barindiriyorki hepsini yazamadim ... :)))
lanvin eclat d'arpage bayıldığım kokulardandır,güzel bir seçim geçen yıl kullanmıştım gerçekten herkes çok beğenmişti, roberto cavalli bende var ama biraz fazlaca kadınsı 35 yaş ve üstü için ideal bence ama bize göre değilağır bir çiçek kokusu gibi
lanvin ferah bir koku Onun yanıda daha kadınsı bir koku arıyorsan calvin klein euphoria,beauty; dior midnight poison,pure poison deneyebilirsin
ilk mesajımda yazdığım parfümler lanvin gibi hafif, meyveli, çiçeksi kokular bunlar daha feminen geliyor bana
kalıcı ve seksi kokulardan hoşlanıyorsan addict ve ange ou demonu tavsiye ederim sana inan iki hafta oldu kıyafetimden kokuları çıkmadı yok pudralı romantik bir koku olsun dersen chloe love çok güzeldir,çiçeksi olsun dersen yves rocher so elıxır purple derim çiçeksi ama ferah bir kokudur aynı zamanda çokta kalıcıdır şekerli kokulardansa en çok 212 vıp ve play intenseyi severim.sıkıp dışarı çıktığımdaysa en çok sorulan koku ange ou demon olmuştur.
benim zamaninda deneyip almadigim ama tekrar denemeyi düsündügüm iki parfüm var
biri shiseido zen diyeri ck euphoria.
Her ikiside son zamanlarda forumda cok sik karsima cikmaya basladi.
Ayrica chopardan brillant wish ve cascadeyi denemeyi düsünüyorum.
sana bunlarin disinda light blueyu önerebilirim tam yazlik bir koku.
Parfüm zevklerimiz uyuyor birbirine. Bende birkaç tavsiyede bulunayım;
Armani She
Armani White
Hugo Boss İntense
Givenchy Absolutely Irresistible
teşekkürler ^^ bu dediklerin yaz için uygun kokular mı ? :)
givenchy'i sık sık duyar oldum,kesin bakacağım
Armani She hariç diğerleri hafif kokular ve yaz için çok uygunlar. Armani She cok ağır bi parfüm değil ama çokta hafifte değil. Yaz için olabilir fakat cok sıcakta sırılsıklam olupta terlediğin zamanlar burnuna Armani She kokusu geldğnde ağır geleblr evet. Ama saatler geçtikçe kokusu yoğunlaşıp baş ağrıtmıyor aksine biraz daha hafifliyor. Ama dediğim gibi cok ağır bi parfüm değil.
hmm peki bakacağım onlaradayarın inş. alıyorum artık parfümlerimi
bu arada Lancome O de L`Orangerie
Flora by Gucci Gracious Tuberose Gucci for women
ve Coach Eau de Toilette Coach for women
da bakaaklarım listesinde şu an ,var mı içlerinden kullandığınız ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?