• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kına Gecesi Kesinlikle Bursa Sultaniyegah

smymtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
194
1
68
Bursa
Burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle cuma günü kaftan kiralamak için gittim. Kızlar görmelisiniz harika modeller var. Malesef resim koyamıyorum :50: çünkü izin yokmuş. Fiyatlar 250 350 arası ama güzellikler yapılıyor. Bursalı kızlara bir fikir olsun diye yazayım dedim. Eğer bu yaza düğününüz varsa bence acele etmekte fayda var çünkü çok yoğun bu kaftan kiralama olayı.
Kına gecemi sabırsızlıkla bekliyoruuuuum :52:

canım peki satmıyolar mı? sadece kiralama mı var? çünkü ben istanbuldayım, kınam ankarada olcak. haftaya bursaya gelicem, bindallı bakmayı da düşünüyodum ama kiralama olayı zor olur uzak şehirlerde sanki..

canım peki satmıyolar mı? sadece kiralama mı var? çünkü ben istanbuldayım, kınam ankarada olcak. haftaya bursaya gelicem, bindallı bakmayı da düşünüyodum ama kiralama olayı zor olur uzak şehirlerde sanki..

cnm bn burdan kıraladım sattıklarını dusunmuyorum ama satarlarsada asagı yukarı 3 bın 4 bın ıosterler cunku bızım sozlesmede urunun bedelı olarak bu fıyat vardı

biz sormuştuk nişanlımla satın almak istesek ne kadar olur diye satmıyoruz demişlerdi zaten satın almak çok mantıklı değil canım ya. çok yüksek rakamlar söylediler. ama gerçekten de hakediyor o fiyata çünkü kumaşları çok kaliteli ve eski değil ama illa satın almak istiyorum diyorsan diktirmeyi düşünebilirsin ya da ankara dan bakamaz mısın ? kiralık olarak

Back