Kesin zayıflatan formül denedim

elfidannur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
40
0
kızlar yazacaklarımı dikkate alırsanız faydasını göreceğinize içtenlikle inanıyorum.
daha önce zayıflama ilacıyla zayıflamıştrım.amasonra aynen geri aldım geçtiğimiz yaz dönemi başında bir karar almıştım ilaçsız zayıflayacaktım.Aynen şöyle yaptım nette bulduğum ince belli güzel vücutlu birkaçkadın fotosunu pcye kaydettim salonada ayna koydum ayna banyo aynası büyüklüğündeydi ve hafif yukarı doğru vaziyette yere koydum ben zayıflayana kadar o ayna salondan ayrılmadı kaydirigubbakcemile3

Bilgisayardan egzersiz videolarını uyguladım yememe dikkat ettim rejim yapmadım ama ekmeği falan azalttım biraz iradeye hakim olmaya zorladımkendimi inanın 4 günden sonra irade tamamdır istediğiniz kıvama gelmiş durumda hadi en fazla 1 hafta diyelim.Bu arada sıksık o güzel vücutlu kadın fotolarına bakarak kendime gaz verdim aynaya baktıkça zayıfladığımı hissettim sanki o fotolardaki kendimmişim gibi bilinçaltıma yerleştirdim.Güzel bir kıvama gelmiştim yanılmıyorsam 1 ay gibi sürede 6-7 kg vermiştim..sonra üşendim bıraktım 1 aydırda boğazım acayip açıldı ama bu gece paydossss ediyorum.
Aynı yönteme tekrar başlayacağım sizde benimle bu eğlenceli marotona var mısınız.Buradan birbirimize telkinler verebiliriz.Ekte size netten seçtiğim birkaç hoş kadın fotosu koyuyorum özellikle benim gibi kalın belliler için fazlasıyla özendirici.Ben birazdan egzersiz yapmaya başlıycam içim rahat şekilde uyuyabilmek için.

Eklentiler

• $1.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 2.890
  • $22.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 771
Son düzenleme:
bunu koymayı unutmuşum biraz açık fotoğraflar ama inanın zayıflamak için azim veriyor

Eklentiler

• $2.jpg
    21 KB · Görüntüleme: 595
yokmu bunlaın giyinik halde özendirenleri kardeş :))
neden kıyafet üzerinden nasıl farkedeceksin ben uyguladım başardım tekrar yapıcam tamam komik bir durum ama :) gerçekten etkili isteyenler kapalısını bulsun netten bu benim seçimimdi örnek verdim :)

bacım bu hatunlar ne yaa bunları pc kaydedersem yada salona asarsam adam beni boşar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…