Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa öyle mi dersiniz yüzde 50-60 bandında artmış görünüyor daGayet normal artmış
Var mı yardımcı olabilecek kimseMerhaba
30 Aralık:156
5 ocak: 514
Bu değer kesin olarak dış gebelik mi sizce ? Herhangi bir ağrım yok. Bu şekilde artıp gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı
Yani her iki günde iki katı kadar artması gerekiyor ama illaki oynama olur arada bence iyi artmış dış gebelik olsa daha yüksek oluyor diye biliyorum ben de öğrendiğimde 431 di 4-5 gün sonra alttan ultrasonda kese gözükmustu ama ben kürtaj oldumYaa öyle mi dersiniz yüzde 50-60 bandında artmış görünüyor da
Çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim yanıtınız için deHatta baya kanamam başlamıştı daha kontrole gitmeden bende dış gebelik mi yoksa diye korktum baktılar alttan ultrasonda dış gebelik değil de normal kese gözüküyordu ama kürtaj oldum işte..
Teşekkürler rica ederim yarın kan ver istersen için rahat etsin öyle anlaşılır kan vermeden bilinmiyor maalesefÇok geçmiş olsun. Teşekkür ederim yanıtınız için de
Öyle yapacam bi doktora da danışayım her ihtimale karşıTeşekkürler rica ederim yarın kan ver istersen için rahat etsin öyle anlaşılır kan vermeden bilinmiyor maalesef
Merhaba. Doktor bugün kese benzeri bir şey gördüğünü söyledi. Bunu takip edelim dedi. Var mı konu hakkında bilgi sahibi olanMerhaba
Bu değer kesin olarak dış gebelik mi sizce ? Herhangi bir ağrım yok. Bu şekilde artıp gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı
Merhaba son durumunuz ne oldu acaba nasıl ilerledi gebeliğinizMerhaba
Maalesef düşük yaptım. Kese göründü çok küçüktü gelişmedi beta da düştüMerhaba son durumunuz ne oldu acaba nasıl ilerledi gebeliğiniz
Geçmiş olsun Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallahMaalesef düşük yaptım. Kese göründü çok küçüktü gelişmedi beta da düştü
Teşekkür ederim hepimizeGeçmiş olsun Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
Sizin de yavaş artmıştı galiba . Sonuç ne oldu?Geçmiş olsun Rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah
5 gün var arada normal artmamış, geçmiş olsun konu sahibi inşallah bundan sonraki sağlıklı olur ve kucağına alırsınGayet normal artmış
Yaa5 gün var arada normal artmamış, geçmiş olsun konu sahibi inşallah bundan sonraki sağlıklı olur ve kucağına alırsın
Benim de yüksek ihtimal dış gebelik Ankara’ya sevkedecekler yaşadığım yerde uyguladıkları iğne yok. Ben daha önce de yaşamıştım dış gebelik 7 yıl olduSizin de yavaş artmıştı galiba . Sonuç ne oldu?