• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin olarak dış gebelik mi

ferutya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2024
6
1
1
24
Merhaba
30 Aralık:156
5 ocak: 514

Bu değer kesin olarak dış gebelik mi sizce ? Herhangi bir ağrım yok. Bu şekilde artıp gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı

Dış gebeliğide 2 güne bir kan vermeden bilemezsin şuan çok erken gibi geldi bana kese bile gözükmez normal gebelik ise

Yaa öyle mi dersiniz yüzde 50-60 bandında artmış görünüyor da
Yani her iki günde iki katı kadar artması gerekiyor ama illaki oynama olur arada bence iyi artmış dış gebelik olsa daha yüksek oluyor diye biliyorum ben de öğrendiğimde 431 di 4-5 gün sonra alttan ultrasonda kese gözükmustu ama ben kürtaj oldum

Hatta baya kanamam başlamıştı daha kontrole gitmeden bende dış gebelik mi yoksa diye korktum baktılar alttan ultrasonda dış gebelik değil de normal kese gözüküyordu ama kürtaj oldum işte..

Hatta baya kanamam başlamıştı daha kontrole gitmeden bende dış gebelik mi yoksa diye korktum baktılar alttan ultrasonda dış gebelik değil de normal kese gözüküyordu ama kürtaj oldum işte..
Çok geçmiş olsun. Teşekkür ederim yanıtınız için de 💖

Merhaba
30 Aralık:156
5 ocak: 514

Bu değer kesin olarak dış gebelik mi sizce ? Herhangi bir ağrım yok. Bu şekilde artıp gebeliği sağlıklı ilerleyen var mı
Merhaba. Doktor bugün kese benzeri bir şey gördüğünü söyledi. Bunu takip edelim dedi. Var mı konu hakkında bilgi sahibi olan

Back
X