Kesin kızdır demi kızlar ?😅

bahar496

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
371
133
18
39
Bebişimin iki bacak arası bence erkek olsa illa bi çıkıntı olurdu diye düşünüyorum sizce ?

Eklentiler

• IMG_1389.jpeg
    IMG_1389.jpeg
    30,9 KB · Görüntüleme: 89
Bebişimin iki bacak arası bence erkek olsa illa bi çıkıntı olurdu diye düşünüyorum sizce ?
Göruntü bilmem de eğlencesine kan yenilemesiyle cinsiyete bakabilirim😆 eğer ay ve yıl olarak eşinizle doğum tarihlerinizi yazarsan☺️

Çin takvimine göre de erkek çıktı ama doktor kız diyor ısrarla 😅😅 bende en başından beri erkek hissettim sağlıkla gelsin tabii ama insan merak ediyor 😂
Ya zaten bilimselliği yok ben eğlencesine bakıyorum😁 hamile olduğumda öğrenmiştim bu hesaplamayı sonra çevremde hamile olan herkesi denedim 😅 çevremde 6/6 oldu henüz yeni hamiş yok 😂 Allah gönlüne göre versin sağ salim kucaklamayı nasip etsin😇

Ya zaten bilimselliği yok ben eğlencesine bakıyorum😁 hamile olduğumda öğrenmiştim bu hesaplamayı sonra çevremde hamile olan herkesi denedim 😅 çevremde 6/6 oldu henüz yeni hamiş yok 😂 Allah gönlüne göre versin sağ salim kucaklamayı nasip etsin😇
Amin teşekkür ederim inşallah 🥰

Merhaba esimin 5 kasım 1994 benim 7 nisan 1996 bana da bakar misiniz 😊🌸

Merhaba bana da bakar mısınız 😇
Ben 17 Mayıs 1998 Eşim 25 Ekim 1994

Back