Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14+2 burdaKaç haftalık burada
Göruntü bilmem de eğlencesine kan yenilemesiyle cinsiyete bakabilirimBebişimin iki bacak arası bence erkek olsa illa bi çıkıntı olurdu diye düşünüyorum sizce ?
Eşim 6 Ocak 1995 ben 17 Eylül 1997Göruntü bilmem de eğlencesine kan yenilemesiyle cinsiyete bakabilirimeğer ay ve yıl olarak eşinizle doğum tarihlerinizi yazarsan
![]()
ERkek çıkıyor hesaplamadaEşim 6 Ocak 1995 ben 17 Eylül 1997![]()
Çin takvimine göre de erkek çıktı ama doktor kız diyor ısrarlaERkek çıkıyor hesaplamada![]()
Ya zaten bilimselliği yok ben eğlencesine bakıyorumÇin takvimine göre de erkek çıktı ama doktor kız diyor ısrarlabende en başından beri erkek hissettim sağlıkla gelsin tabii ama insan merak ediyor
![]()
Amin teşekkür ederim inşallahYa zaten bilimselliği yok ben eğlencesine bakıyorumhamile olduğumda öğrenmiştim bu hesaplamayı sonra çevremde hamile olan herkesi denedim
çevremde 6/6 oldu henüz yeni hamiş yok
Allah gönlüne göre versin sağ salim kucaklamayı nasip etsin
![]()
Merhaba esimin 5 kasım 1994 benim 7 nisan 1996 bana da bakar misinizYa zaten bilimselliği yok ben eğlencesine bakıyorumhamile olduğumda öğrenmiştim bu hesaplamayı sonra çevremde hamile olan herkesi denedim
![]()
Merhaba kız çıkıyor,Merhaba esimin 5 kasım 1994 benim 7 nisan 1996 bana da bakar misiniz![]()
Tesekkur ederimMerhaba kız çıkıyor,![]()
Ay merak ettim ne zaman belli olcakTesekkur ederimcin takviminde de kiz cikiyor. Bakalim tutacak mi bende
![]()
Yaa banada bakar mısınızGöruntü bilmem de eğlencesine kan yenilemesiyle cinsiyete bakabilirimeğer ay ve yıl olarak eşinizle doğum tarihlerinizi yazarsan
![]()
Erkek çıkıyorYaa banada bakar mısınızben 7 ekim 1995 eşim 8 Ağustos 1995
Merhaba bana da bakar mısınızYa zaten bilimselliği yok ben eğlencesine bakıyorumhamile olduğumda öğrenmiştim bu hesaplamayı sonra çevremde hamile olan herkesi denedim
![]()
ErkekMerhaba bana da bakar mısınız
Ben 17 Mayıs 1998 Eşim 25 Ekim 1994
12+5 im doktor 16.haftada soyluyorum dediAy merak ettim ne zaman belli olcak![]()
Bakalım 2 hafta sonra gideceğimErkek çıkıyor![]()