- 31 Mart 2015
- 381
- 70
-
- Konu Sahibi caresizkiz
Allah sana da sabır versinDonse ne olur ki bu saatten sonra benimde tam 1 ay oldu sozum bozuldu hemde ailesinin yalanlari yuzunden demem o ki birakmis bu saaten sinra pisman olsa ne olur olmasa ne olur allaha havale et beddua etmeni anliyorjm cunku insanin cani yaniyor bende sozlumun annesine ettim ahim var tutsun beni 4 seneden sonra bu kadar hevesle ortada biraktigi ici
Sen o sebepleri eften püften görüyorsun ama değil aslında. Öncelikle bunu kabul et. Bitmesi senin için en güzeli oldu, gayet de geçerli sebeplerdi hepsi.
Whatsapp engeline gelince, sanmıyorum sana yeşil ışık yaktığını. Artık umursamadığı için muhtemelen engelini kaldırmıştır. Ayrıca lütfen bakıp durma sen de. Sil rehberden numarasını. Dünyanın sonu değil. Gurur, gurur diye abartma bu kadar yani. Olmamış ayrılmışsınız. Özür dilese ne olur dilemese ne olur.
(((((((((
canım hayırlısı böyleymiş(((((((((
canım hayırlısı böyleymiş
tekrar tekrar konu açıp durmayın
yaşınız 33 olduğundan evlenemeyeceğim korkusuna kapılmıyorsunuzdur inşallah
herşey kader kısmet..
Takintili misiniz? Bir uzmana gidin bence sizarkadaşlar çok acı ve çirkince terkedildim. Nişanım bozuldu.Nişanlım olacak kişinin ailesi aramadan ailemi bir kalemde 5 dakikalık bir görüşme ile terketti beni. Kesin kararlı idi. Ben ah ettim. Allah'a havale ettim. Sizce pişman olur mu
bence o eski de bunu hissetti tavırlarınızdan(((((( AYNEN DEDİĞİN GİBİ CANIM O KORKUYU YAŞIYORUM ...
CanımmÜzülme lütfenEmin ol vardır bir hayır ki bence var. Evlenseydin ayrılmak daha da zor olacaktı. Klasik olacak biliyorum ama inan zaman her şeyin ilacı.
İnsanlar evlat acılarını unutuyorlar da sen bu adamı ve yaptıklarını mı unutamayacaksın Allah aşkına?
Mümkün olduğunca ilgilenme, bakma. Sosyal medya hesaplarından bakıyorsan bakma. Rehberinden sil. Kopar tüm bağlantılarını. İnan daha kolay olacak.
Evet haklısınız olabilir ...bence o eski de bunu hissetti tavırlarınızdan
ilgi göster diye whatsap da artistlikler yapıyor bi engelleyip bi kaldırıyor
kendinizi soyutlayın ondan.. uzak durun ilgilenmeyin..
elinizden geldiği kadar
40 yasina gelmis annesinin lafindan cikmayan adam dönse de evlensem diye mi bekliyorsun?NİŞANLISINDAN AYRILIP DA TEKRAR BARIŞAN VE EVLENEN VARMI? YOK MU ÖRNEKLERİNİZ ÜMİT VERECEK ÖRNEKLER((