KESİN KARARLI BİR ŞEKİLDE TERKEDEN VE NİŞAN BOZAN ERKEK PİŞMAN OLURMU?

Allah sana da sabır versin

Sen o sebepleri eften püften görüyorsun ama değil aslında. Öncelikle bunu kabul et. Bitmesi senin için en güzeli oldu, gayet de geçerli sebeplerdi hepsi.

Whatsapp engeline gelince, sanmıyorum sana yeşil ışık yaktığını. Artık umursamadığı için muhtemelen engelini kaldırmıştır. Ayrıca lütfen bakıp durma sen de. Sil rehberden numarasını. Dünyanın sonu değil. Gurur, gurur diye abartma bu kadar yani. Olmamış ayrılmışsınız. Özür dilese ne olur dilemese ne olur.

(((((((((

Üzülme lütfen Emin ol vardır bir hayır ki bence var. Evlenseydin ayrılmak daha da zor olacaktı. Klasik olacak biliyorum ama inan zaman her şeyin ilacı.

İnsanlar evlat acılarını unutuyorlar da sen bu adamı ve yaptıklarını mı unutamayacaksın Allah aşkına?

Mümkün olduğunca ilgilenme, bakma. Sosyal medya hesaplarından bakıyorsan bakma. Rehberinden sil. Kopar tüm bağlantılarını. İnan daha kolay olacak.

Takintili misiniz? Bir uzmana gidin bence siz

Canımm çok teşekkür ederim ilgin için. O kadar mutsuzum ki ... Yalnız hissediyorum kendimi. KEşke bir mucize olsa dönse ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…