- 31 Mart 2015
- 381
- 70
-
- Konu Sahibi caresizkiz
benim bildiğim biri pişman olmadı. 1 sene sonra başkasıyla evlendi. nişanı attığına da şükreder hep.
sebebe bağlı biraz da.
Konu nedir bilemiyorum yani neden atıldı nişan, aranızda ne oldu falan
Ancak nişan zaten evlilikten önceki son sapaktır, insan yapamayacağını anlayınca vazgeçebilsin diye oluşmuş bir dönem yani
Ah etmek nedir, olmuyorsa olmuyor, ha size yaptığı bir haksızlık varsa zaten Rabbim görüyor, bu saatten sonra da pişman olsa kaç yazar, seni terk eden adamı geri mi alacaksın
Neden pişman olmasını istiyorsun anlamadım ki gitmiş yaptığı yanlış zaten daha neden pişman olmasını istiyorsun ki bırak Allah ın dan bulsun
Çok basitçe her evlilik sürecinde yaşanan maddi gerginlikler sebebi başka şeye bağlandı ve terkedildim. Geri gitmeyecğim az da olsa yüreğim ferahlayacak, içim acıyor
İçinde büyütme bu durumu,dedim ya nişanlılık evlilikten önce ki son sapak, yapabileceğine inansa zaten sorunu çözme yoluna giderdi. Demek ki hakkında hayırlı olan bu değilmiş, öyle düşün, üzme kendini
İçim rahatlasın diye az da olsa
Canim ayni konu yu acmak yasak simdi uyari gelirarkadaşlar çok acı ve çirkince terkedildim. Nişanım bozuldu.Nişanlım olacak kişinin ailesi aramadan ailemi bir kalemde 5 dakikalık bir görüşme ile terketti beni. Kesin kararlı idi. Ben ah ettim. Allah'a havale ettim. Sizce pişman olur mu
Gerçekten miBoşver çok fazla düşünmemeye bak slow şarkılar dinleme kendini kaptırma emin ol her şey de bir hayır vardır bu şekilde düşün
ama 2 konun da aynı başlıkla ve alt alta yer alıyor...
çok mutsuz ve suratsız bir kız oldum
Yapma ama =(((
Her gün şükretmek için sebeplerimiz var
Hem bir sır vereyim mi ; evlilik hiç eğlenceli değil, aşk bitiyor, pijamalı ev arkadaşına dönüşüyorsunuz, üstelik çok yorucu, bir şarkı vardı eskiden; seni uzaktan sevmek aşkların en güzeliiiii
Gençsin, hırpalama kendini, kafanı dağıt, toparlan