• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin kararım ameliyat olucam ama nerde hangi doktor

Gardenya90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
60
19
38
34
Kızlar artık kesin kararım ameliyat olucam 25 yasındayım ve psikolojım cok bozuluyor 20 li yaşlardan sonra bunu kendime çok dert edindim kendimi kadın gibi hissedemiyorum evlilik bu yuzden bana soguk erkek arkadasım olsun istemiyorum çünkü kendimi göğüslerimi begenmiyorum Allah günah yazmasın ama öyle cünkü güğüslerim giç yok nerdeyse fındık gibi bide zayıfladım iyice yok oldu neolur yardımcı olun artık göğsüm olsun istiyoruum yapayda olsa artık kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum kimse beni anlamıyor zaten bı annemle paylasıyorum oda onceleri yapma zararlı cocugun olur emziremessin falan filan derdi simdi oda anladı brnim halimi yaptır dıyor e yaptırıcam da nereye benim pek oyle lüks bütcem yok devlet hstanesinde olmak istiyorım istanbulda güvenilir devlet hastanesi ve doktor tanıdıgınız yada ameliyat olup memnun kaldıgınız bı yer ve doktor var mı.bütcem en fazla 8 bin yeterki iyi olsun Allah pişmanlık vermesin ve benim göğüs hiç olmadıgı için sizce ne tur bı protez takılmalı kas altı ve yuvarlak olsun istıyorum protezde bıldığım sadece bu rica etsem ıyı araştırmış ve bilgisi olanlardan tavsiyeleriniz ve görüsleriniz yardımcı olmanızı bekliyorum bu arada suan kilo almaya calısıyrm 51. Kilodan 45 düştüm ve sanırım kilod protezın buyuklugunu etkılıyor o yuzden eski kiloma gelince ameliyat olmayı dusunuyorum ve göğsüm hiç olmadıgı ıcın üst bölgelerde hiç et yok dusunun gögsüm dümdüz iste:KK43:(( offff cok uzuluyrm cokk bır an once ameliyat olsam ve istediğim gibi olur ıns piyasada görüyorum top gıbı duruyor ben silikonum dıye bgırıyor allahm ıns oyle bı goruntu olmasın ıstedıgım ust tarafları dolgun etli ve vucudum ne kadr buyuklugu kabul ederse onu yapın dıycem ama suan kafam karısık lutfen beni aydınlatın ve hastane ve doktor gorusleriniz

Yaptirdiktan sonra neden bu kadar bekledim diye kendine kizacaksin. Bende cok doktor arastirdim yirmi küsur doktorla gorustum en son kendi doktorumda karar kildim iyi ki de oyle olmus.. kilonu dert etme bence isinin ehli bir doktorda iyi bir sonuc alirsin cok da zayif degilsin. Boyunnkac?

benımde kılom 45 ve gögüsüm kucuk hayatm dsadece 5 ay 53 kılo oldum o zamna bıraz daha dolgunlasmıstı.+2 beden sütyen kullanıyorum suan ama denıze gırereken sıkıntılı :( bende doktor arastırma asamasındayım canım ama ızmırde.hayırlıı olsun ınsallah ıyı bır dr secerız benm de pek bılgım yok damlamı olsun yoksa yuvarlakmı yorumlara bakıyorm hep :)

Beyazpapatya boyum 1.60 evet bir an once yaptirmak istiyorum eminim onceden niye yaptirmadim bu kadar bekledim diye kizicam kendime ama ameliyat korkusunuda gectim sonrasinda ki goruntu ins iyi olur diye umut ediyorum dogal durmasi ve ay kucuk olmus keske biraz daha buyuk olsaydi demek korkutuyor beni buyuzden istanbulda bu ameliyati olup memnun kalanlar nerde hangi dpktora ilk tercihim devlet hastanesi olmadi ozel en son care

Nanemolla ins seninde istedigin sekil memislerin olur vallahi ben cok dert edindim bunu hani soyle az bisey de olsa amenna ama cok kucuk ya var yok:)) :((

Sanirim yuvarlak kucuk gogusler icin ideal benim gibi ust bolgen dolgun degilse et yoksa benim duz oldugu icin maalesef yok yuvarlak protez

Ben istanbulda oldum ve cok memnun kaldim. Mesajlarima actigim konulara bakarsan doktorumun adini gorebilirsin canim.

Canım ben de bu ameliyatı geç olanlardanım agrı sızı oluyor evet ama degermiş bence. ilk günler cok pisman olmuştum oysa..eşim hep derdi hatun ben seni böylede seviyorum gerek yok diye ama şimdi iyiki yaptırdın yaw ben 20 yıldır bir erkekle yatıyomuşum diye arada şakalaşıyor :)
benim doktorum Ozan Balık elleri dert görmesin çok iyi oldu ben memnunum kendisinden hiç top gibi bir görüntü oluşmadı kimselerde anlamadı. mayıs ta oldum ben fiyatı 7 bin tl idi. bir görüş istersen ilk görüşme ücretsiz.

Whiteswan ile doktorumuz ayni :) ben bir an bile pisman olmadim, uzun ve teferruatli bi ameliyat gecirmeme ragmen...

Canım ben de bu ameliyatı geç olanlardanım agrı sızı oluyor evet ama degermiş bence. ilk günler cok pisman olmuştum oysa..eşim hep derdi hatun ben seni böylede seviyorum gerek yok diye ama şimdi iyiki yaptırdın yaw ben 20 yıldır bir erkekle yatıyomuşum diye arada şakalaşıyor :)
benim doktorum Ozan Balık elleri dert görmesin çok iyi oldu ben memnunum kendisinden hiç top gibi bir görüntü oluşmadı kimselerde anlamadı. mayıs ta oldum ben fiyatı 7 bin tl idi. bir görüş istersen ilk görüşme ücretsiz.
Bizimkinin de gozlerinden kalpler cikiyor simdiden ;)

Whiteswan ile doktorumuz ayni :) ben bir an bile pisman olmadim, uzun ve teferruatli bi ameliyat gecirmeme ragmen...
canım benim ilk günler pişmanlığım asla doktorumdan kaynaklı degil sadece diğer arkadaşlara göre fazla agrı sızı çektim o da benden kaynaklı astımım var o biraz etkiledi sanırım. yoksa doktorumuz bence çok başarılı bu konuda :KK68:

Benimde dokum hiç yoktu sir yıl oldu ameliyat olalı 325 cc yuvarlak high profil Mentor marka protez meme ucu kesisi ile koyuldu Dr um hasan fındık
kendisi fındık kadar memeleri portakal a çeviriyor :D
su örnden sonra intihar edicem ahahah

kilo ile alakası yok bende 46 kiloydum ameliyat olduğumda hatta anestezi Dr U aaa 50 bili yoksun sana bi ampul yeter gibi bişey demişti espri yaptı ama ben anlamamıştım

Yarın giriyorum ameliyata doktorum aylin kurt, bende zayıfım ve emzirdikten sonra olmayan göğüslerim dahasa küçüldü ve birazda sarktı gelişmeleri bildiririm yarın dua edin kızlar nasıl uyuyvam bilemiyorum :)

Benimde dokum hiç yoktu sir yıl oldu ameliyat olalı 325 cc yuvarlak high profil Mentor marka protez meme ucu kesisi ile koyuldu Dr um hasan fındık
kendisi fındık kadar memeleri portakal a çeviriyor :KK70:
su örnden sonra intihar edicem ahahah
Canim sonuclarina baktim cok dogall ve guzel olmuslar gule gule kullan ;)

canım benim ilk günler pişmanlığım asla doktorumdan kaynaklı degil sadece diğer arkadaşlara göre fazla agrı sızı çektim o da benden kaynaklı astımım var o biraz etkiledi sanırım. yoksa doktorumuz bence çok başarılı bu konuda :KK68:
Evet canm astim cok etkiler bence cunku bu operasyonda en zor olan nefes alabilmek zaten..

Back
X