- 11 Kasım 2014
- 60
- 19
- 38
- 34
- Konu Sahibi Gardenya90
Kızlar artık kesin kararım ameliyat olucam 25 yasındayım ve psikolojım cok bozuluyor 20 li yaşlardan sonra bunu kendime çok dert edindim kendimi kadın gibi hissedemiyorum evlilik bu yuzden bana soguk erkek arkadasım olsun istemiyorum çünkü kendimi göğüslerimi begenmiyorum Allah günah yazmasın ama öyle cünkü güğüslerim giç yok nerdeyse fındık gibi bide zayıfladım iyice yok oldu neolur yardımcı olun artık göğsüm olsun istiyoruum yapayda olsa artık kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum kimse beni anlamıyor zaten bı annemle paylasıyorum oda onceleri yapma zararlı cocugun olur emziremessin falan filan derdi simdi oda anladı brnim halimi yaptır dıyor e yaptırıcam da nereye benim pek oyle lüks bütcem yok devlet hstanesinde olmak istiyorım istanbulda güvenilir devlet hastanesi ve doktor tanıdıgınız yada ameliyat olup memnun kaldıgınız bı yer ve doktor var mı.bütcem en fazla 8 bin yeterki iyi olsun Allah pişmanlık vermesin ve benim göğüs hiç olmadıgı için sizce ne tur bı protez takılmalı kas altı ve yuvarlak olsun istıyorum protezde bıldığım sadece bu rica etsem ıyı araştırmış ve bilgisi olanlardan tavsiyeleriniz ve görüsleriniz yardımcı olmanızı bekliyorum bu arada suan kilo almaya calısıyrm 51. Kilodan 45 düştüm ve sanırım kilod protezın buyuklugunu etkılıyor o yuzden eski kiloma gelince ameliyat olmayı dusunuyorum ve göğsüm hiç olmadıgı ıcın üst bölgelerde hiç et yok dusunun gögsüm dümdüz iste(( offff cok uzuluyrm cokk bır an once ameliyat olsam ve istediğim gibi olur ıns piyasada görüyorum top gıbı duruyor ben silikonum dıye bgırıyor allahm ıns oyle bı goruntu olmasın ıstedıgım ust tarafları dolgun etli ve vucudum ne kadr buyuklugu kabul ederse onu yapın dıycem ama suan kafam karısık lutfen beni aydınlatın ve hastane ve doktor gorusleriniz