HanimAga Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 554 15 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi HanimAga #1 Hemen degil ama önümüzde ki 10 yil icinde düsünüyorum, tecrübe yasamis olan arkadaslardan paylasimlara ihtiyacim var.
Hemen degil ama önümüzde ki 10 yil icinde düsünüyorum, tecrübe yasamis olan arkadaslardan paylasimlara ihtiyacim var.
kafanereyebizoraya T.C. silinemez ! Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 3.298 40 32 27 Temmuz 2011 Konu Sahibi HanimAga #2 kolay değil almanyada doğdum büyüdüm ... 18sene sonra tek başima türkiyeye geldim. Çok zor iki ayri dünya gibi Bambaşka ama denemeye değer :)
kolay değil almanyada doğdum büyüdüm ... 18sene sonra tek başima türkiyeye geldim. Çok zor iki ayri dünya gibi Bambaşka ama denemeye değer :)
AyseHatunOenal Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2011 129 1 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi HanimAga #3 kafanereyebizoraya .!.: kolay değil almanyada doğdum büyüdüm ... 18sene sonra tek başima türkiyeye geldim. Çok zor iki ayri dünya gibi Bambaşka ama denemeye değer :) Genişletmek için tıkla... soru ne kadar dayanacaksin :) neresindensin almanyanin?
kafanereyebizoraya .!.: kolay değil almanyada doğdum büyüdüm ... 18sene sonra tek başima türkiyeye geldim. Çok zor iki ayri dünya gibi Bambaşka ama denemeye değer :) Genişletmek için tıkla... soru ne kadar dayanacaksin :) neresindensin almanyanin?