arkadaşlar dün güzellik merkezinee gittim çatlakları ne geçirir nasıl ve ne yapılarak geçirilir diye bilgi almaya kadın bana açık konusmak gerekirse çatlaklar kremlerle lazerle geçmez malesef dedi sadece bi yöntem var dedi oda almanyada yapılıyo kesin çözüm çatlakları boyama dedi bende nette araştırdım nişantaşında bi yerde yapılıyomuş yaptıran herkez memnun kalmış fiyatı ise 800 ile 1200 dolar arası değişiyomuş eğer gercekten tamamen eski görüntüsüne kavusturuyosa bu parayı vermeye değer
hayır kızlar boya değil adı boya öyle demişler Eki Görüntüle 158907 bunun gibi yapılıyo galiba
vücuda kalıcı makyaj gibi bi yöntem...... yaptırdıktan 1-2 sene sonra tekrar açılır rengi ve çatlaklar ortaya çıkar kabak gibiiiibana mantıklı gelmedi ama yaptıran varsa paylaşsın ...
daha önceden konuyu açmıştı şuna bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/409568-1-sorun-3-yontem.html
ama 1 kişi hariç kimse ilgilenmemiş
evet bunu bende arastırmıstım bır ara hatta z once turkıyede uygulamasını yapan dr betul hanıma msj attım cevap beklıyorum kendısıyle konusunca burayada yazacagım ınsallah gecıyordur ac kalırım gene para bırıktırım yaptırırım ay cok umutlandım yaa kurtulacagız ınsallah artık ya
banada bi arkadaşım tavsiye etmişti bende araştırdım ama çatlakların o yırtık görüntüsü malesef gtmio kızlar ben derma rollerla zaten çatlaklarımn rengni ten rengime getrdm boyamaya gerek yok bence bu illetn kesn çözümü malesef yok gibi ben haffletmeye çalışıorum yarı yarıya başardım
banada bi arkadaşım tavsiye etmişti bende araştırdım ama çatlakların o yırtık görüntüsü malesef gtmio kızlar ben derma rollerla zaten çatlaklarımn rengni ten rengime getrdm boyamaya gerek yok bence bu illetn kesn çözümü malesef yok gibi ben haffletmeye çalışıorum yarı yarıya başardım
neden gitmiyoki yırtık dediğin zaten çatlak dermaroller azaltı diyosun bu yöntemde ozaman kesin düzeltir bence almanyada kullanılan bi yöntemmiş ve memnunmuşlar
almayandaki kızları kıskandım dorusu yabancılar çatlak yok ya bide halimize bak ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?