• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin bir çözümü var mı ?

SabihaGokcen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
1.973
3.173
53
Koltuk altı kararması dan muzdaripim çok koyu kahve bir karartı değil ama kararik olduğu belli ve koltukaltimi alsam gene karartı var ve bu yüzden rahat giyinemiyorum yazın herşeyi cildiyeciye gittim expigment verdi koltukaltimi alıp surdum ama bı faydası olmadı yine gideceğim evde doğal yapabilecegim bu durumdan muzdarip olup fayda sağlayan birşey öneren varmı limon karbonat onermeyin onuda denedim ve fayda görmedim

Koltuk altı kararması dan muzdaripim çok koyu kahve bir karartı değil ama kararik olduğu belli ve koltukaltimi alsam gene karartı var ve bu yüzden rahat giyinemiyorum yazın herşeyi cildiyeciye gittim expigment verdi koltukaltimi alıp surdum ama bı faydası olmadı yine gideceğim evde doğal yapabilecegim bu durumdan muzdarip olup fayda sağlayan birşey öneren varmı limon karbonat onermeyin onuda denedim ve fayda görmedim
Koltuk altlarınla fazla uğraşma orası hassas bölge, sadece rengi açılsın diye hindistancevizi yağı sürebilirsin.

Koltuk altıma ağda yaptığım zaman çok yara oluyor gerçekten çok hassas bir bölge ayrıca lenf bezleri de var önemli bir nokta çok fazla ürün kullanmayın bence kanserojen olmamasına dikkat edin. Yine farklı bir doktordan öneri alın isterseniz.

Yüz beyazlatmak icin pirinç suyu kullananlar var. Koltuk altın icin kullansan aynı etkiyi verir diye düşünüyorum 🤔

Back