ya çok güzel modeller var :/ dün ta en baştan baktım hepsine, hatta beğendiklerimi de kaydettim :roflol: ama baktıkça kafam karışıyo :uhm:
benim saçlarım hemen hemen kalçamın hizasında diyebilirm. ön taraflarda kat var biraz,, bi de kahkülüm var . saçlarm aslında gür,, ama hem düz hem de ince telli olduğu için sönük duruyo :/ kısa saç kestirmeye de cesaretim yok:roflol:
mesela ben saçlarımın üst tarafı kabarsın istiyorum :/ aşağıya doğru azalsın falan kafamçokkarıştı acaba gidip çok kısa katlar kestirsem işe yarar mıfisfisfis çok kısa dediğim kulaklarımın üstü meselafisfisfis boyunu da kısaltırım belki biraz..
pff ne sıkıcı bu saç olayı ya :/
nolur bana bi fikir verin :/
bi de yazmayı untmuşum,, saçlarımın arkası kötü duruyo hem uzun, hem de arkası katsız olduğu için, bi de tabi ince telli :dilcikar: aşağılara doğru saçlarım çoğalıyo gibi yani . onun için napabilirim :bbo: dediim gibi kestirsem o da düzelir gerçi dimi??
ama öyle kestirirsem güzel olmazsa, üst tarafları kabarmazsa diye de korkuyorum omuz hizasnda falan kesilen katlar iğrenç duruyo çünkü bende, hatta saçlarım daha sönük görünüyo kafamçokkarıştı
ne çok konuşmuşum ya
ya aslında ben bu msjı http://www.kadinlarkulubu.com/cesit...mleri-katalog-p3078060/index.html#post3078060 buraya yazmıştım ama pek dikkat çekmedi bi de konuyla alakasız oldu sayılır aslında :uhm:
neyse,, ben biraz aceleye getirdim gerçi, çünkü yarın kuaföre gidicem ve hala bi karar veremedim
kısaca demeye çalıştığım şey,, saçlarımın üst taraflarının kabarması için nasıl kestirmeliyim