Kesilen süt geri gelirmi

Hiç sütü olmayanlardan bile süt damlaları ile süt geliyor, sizin de gelir merak etmeyin. Durumunuzdan bahsedin eczaneden bilgi alabilirsiniz. Bir de süt salgılanmasını artıran önemli bir etken de bol su içmek ve uyarılma. Göğsünüzü sık sık sağın süt üretilmesini teşvik etmiş olacaksınız.

Kesinlikle gelir. Emzirmeyi hiç bırakmayın. Doğum yapmayan kadınlardan bile emzirince süt geliyor. Relaktasyon polikliniğine gidip destek alabilirsiniz.
Niye kesildi sütünüz?

Kesinlikle gelir. Emzirmeyi hiç bırakmayın. Doğum yapmayan kadınlardan bile emzirince süt geliyor. Relaktasyon polikliniğine gidip destek alabilirsiniz.
Niye kesildi sütünüz?
Doğumda 4 tüp kan kaybettim çok kötü oldum bana 3 tüp kan taktılar iştahım ve sütüm kesildi birde sıkıntı sorun çoktu özellikle hamilelik ve doğumda depremde yaşadım

Sağarak gelirmi kızım emmiyor sağmaya başlicsm yarın inşAllah

Sağarak gelirmi kızım emmiyor sağmaya başlicsm yarın inşAllah
Ben sütüm artsın diye değil de bebeğim emmediği zamanlarda süt toplayıp biriktirmek için sağdım 1 - 2 kez. Ondan sonra maşallah barekallah diyeyim sütü olmayan herkes denesin göğüslerim o kadar fazla doldu ki ağrısından pişman olmuştum keşke sağmasaydım diye. Vücut süt ihtiyacı arttı diye daha çok süt üretiyor. Hatta göğsüm çatlamış bu kadar çabuk nasıl oldu hayret ettim. Kesinlikle kurallarına uygun olarak sağın arttığını göreceksiniz. Göğüslerim öyle dolup ağrıyınca bir daha sağmadım ben.

Doğumda 4 tüp kan kaybettim çok kötü oldum bana 3 tüp kan taktılar iştahım ve sütüm kesildi birde sıkıntı sorun çoktu özellikle hamilelik ve doğumda depremde yaşadım
Sizin sütünüzü stres etkilemiş büyük ihtimalle. Pek imkan olmuyor biliyorum normal işler zor yetişiyor bebekle ama kesinlikle hoşunuza giden, yapınca sizi mutlu eden bir hobi bulun. Ben yeleğe başladım mesela. Hemen bitsin de çocuğum giysin gibi bir kaygım yok, elimde olsun mutlu oluyorum, birşeyler başarmış olma hissiyle üretilen hormonlar süt üretimini de teşvik ediyor. Hem el işlerinin psikolojik sorunlarda etkili olduğu kanıtlanmış. Örgü işleri yapan anksiyetesi olan insanlar tanıyorum pamuk gibiler dert tasa kalmıyor örgüye dalınca.

O günler geçmişte kaldı diyerek stresinizi azaltmaya çalışın. Çok geçmiş olsun.

glutensiz hemsire sağarak artar demiş çok doğru. Benim de arttı. Bebeğim emmiyor demişsiniz. Emmese bile çıplak göğsünüze yatırın. Sağıma ek olarak ten teması daha kolay sonuç almanızı sağlar. Hem bebeğinize de size de iyi gelir. Ten temasıyla bir sürü kimyasal reaksiyon devreye giriyor ve hormonlarınız tetikleniyor. Hem bebeğin hem de sizin stresiniz azalır, bebeğinizin bağışıklık sistemi güçlenir ve sütünüz artar. Bol bol koynunuzda yatırın bebeğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…