Kesik kafayla oğluna poz verdirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

Suriye’nin Rakka kentinde bir IŞİD militanının internet paylaşım sitesi Twitter’a yüklediği tüyler ürperten fotoğraf dünyayı şok etti.

Daha önce Avustralya’nın Sidney kentinde yaşarken ailesiyle birlikte Suriye’ye göç ederek IŞİD’e katılan Halid Şarruf adlı militan, kesik bir başı yedi yaşlarında olduğu tahmin edilen oğlunun eline vererek fotoğrafını çekti.

Şarruf Twitter’a yüklediği fotoğrafın altına da “İşte benim oğlum!” diye yazdı. Fotoğrafta mavi bir tişört ve kısa pantolon giymiş olan küçük çocuğun Suriyeli bir askere ait olduğu sanılan kesik başı iki eliyle güçlükle tutmaya çalıştığı görülüyor.

Halid Şarruf paylaşım sitesine bir de kendi fotoğrafını yükledi. Aynı kesik başı bu kez bizzat kaldıran IŞİD militanı, altına da “Ne kafa ama!” diye yazdı. milliyet

su kucucuk cocugu bile neye alet ediyorlar...Allah belasini versin...

su kucucuk cocugu bile neye alet ediyorlar...Allah belasini versin...
çekirdekten yetiştiriyolar işte canım, insan sidney de yaşarken neden suriyeye göçüp ışide katılır, nasıl kandırıyorlar bu insanları anlamıyorum, şimdi o çocuğa nasıl bir gelecek vereceğini düşünüyor acaba

Geleceğin teröristi yarın bu çocuk babasınıda doğrar hiç şaşmamak gerek rüzgar eken fırtına biçer

valla o cocugun geleceginden cok ben kimlerin hayatini karartacagini dusundum..valla dunya cok kotu..nereye gidiyor bu insanlik? eskiden gizli yapilirdi boyle seyler...artik hersey internet araciligiyla elimizin altinda...korkunc bu yaptiklari...

valla o cocugun geleceginden cok ben kimlerin hayatini karartacagini dusundum..valla dunya cok kotu..nereye gidiyor bu insanlik? eskiden gizli yapilirdi boyle seyler...artik hersey internet araciligiyla elimizin altinda...korkunc bu yaptiklari...
yani bu babası olacak şahıs iyi bişey yaptığını düşünüyor ya ona binayen dedim, nasıl iyi bişey olabilir ki bu, çocuk şimdiden kesik kafalara duyarsızlaşmış, hiç korkma, iğrenme ifadesi yok çocukta gayet sakin

Geleceğin teröristlerini yetiştiriyor bu zavallılar
Allah'ım gör artık...

Büyü mü yapıyorlar bu insanlara da ikna ediyorlar kendilerine katılmaları için acaba? Aklı başında biri yapamaz bunu zannımca, ne için savaşıyor olursa olsun her savaşın bir onuru olmalı....

delirmiş bunlar insan hakları mahkemesi çocuğu ellerinden alsınherkez sesiz seyirmi edecek..

Kücüklükten beyin yıkamaya başlıyorlar işte bu çocuk küçükken öldürmeyi normal bir şey olarak öğreniyor büyük halini düşünemiyorum

geleceğin militanları böyle yetişiyor işte..
kim bilir kendi kimin kurbanı oldu..
yazık ya Allah akıl vermiş kullanın diye.

islam da ne menem bir dinse ne yana çeksen gidiyor işe gelince mazlumu işe gelince zalimi oynuyorlar din adı altında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…