çekirdekten yetiştiriyolar işte canım, insan sidney de yaşarken neden suriyeye göçüp ışide katılır, nasıl kandırıyorlar bu insanları anlamıyorum, şimdi o çocuğa nasıl bir gelecek vereceğini düşünüyor acabasu kucucuk cocugu bile neye alet ediyorlar...Allah belasini versin...
valla o cocugun geleceginden cok ben kimlerin hayatini karartacagini dusundum..valla dunya cok kotu..nereye gidiyor bu insanlik? eskiden gizli yapilirdi boyle seyler...artik hersey internet araciligiyla elimizin altinda...korkunc bu yaptiklari...çekirdekten yetiştiriyolar işte canım, insan sidney de yaşarken neden suriyeye göçüp ışide katılır, nasıl kandırıyorlar bu insanları anlamıyorum, şimdi o çocuğa nasıl bir gelecek vereceğini düşünüyor acaba
yani bu babası olacak şahıs iyi bişey yaptığını düşünüyor ya ona binayen dedim, nasıl iyi bişey olabilir ki bu, çocuk şimdiden kesik kafalara duyarsızlaşmış, hiç korkma, iğrenme ifadesi yok çocukta gayet sakinvalla o cocugun geleceginden cok ben kimlerin hayatini karartacagini dusundum..valla dunya cok kotu..nereye gidiyor bu insanlik? eskiden gizli yapilirdi boyle seyler...artik hersey internet araciligiyla elimizin altinda...korkunc bu yaptiklari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?