Kesi yeri :(

Parliyorsun

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
73
4
286
Kesi yerim popoma kadar gelmis sanirim cok aciyor oturup kalkamiyorum var mi iyi gelen bir sey kizlar.

Canım bir solusyon almıştık biz eczaneden onunla taratlanıyor gibi yıkıyorsun çok iyi geliyor birde jel vardı rahatlatan doktorunuz yazmadımı.Onları kullanınca rahatlarsın ayrıca basur da oluşmuş olabilir doğum sonrası geçici ondan hassastır geçicek canım.

Yok basur degil dikis yerim cok aciyor ya yikama jeli verdi ama hala aciyor 6 gun oldu dogum yapali..

saf zeytin yağı iyi gelebilir. dikişler kuruyor ve batmaya başlıyor çünkü onları yumuşatır. ama dikkat edin iltihap kapmasın. sıcak su ile taharetlenin ve saç kurutma makinasi ile kurutun.

kuru tut mümkün olduğunca,daha çabuk kururlar,bende de dikiş çoktu,bebek zor çıkınca yırtılma oldu,ben sargı bezinin arasına pamuk koyup normal pedin üzerine onu koyuyordum ve bir iki saatte bir değiştiriyordum,normal ped bile acıtıyodu çünkü ilk günler,onu kpoyunca yumuşacık oluyoı,otururken falan daha rahat ediyorsun,10 .gün kontrolünde doktor tahmin ettiğimden de iyi kaynamışlar dedi,ilaç da vermemişti,ilacı sürerken daha çok dikişleri zedelemeyeyim diye,

Canım daha doğum yapalı 6 gün olmuş, acıması normal.
Benim kesim sağa doğru yapıldı; sola doğru, yukarıya doğru ve arkadan tam makata kadar yırtıldım. Dört yol oldu benimki yani. Ama geçiyor canım. Ebeler ve doktor bana nemli ama temiz tutmamı söylemişti.
Annem 1 ay boyunca bana her gün zefiranlı su ve hametan kremle pansuman yaptı. 15. günün sonunda dikişlerim erimişti zaten.
Biraz sabır canım, merak etme hepsi geçecek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…