• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keseyi ve bebeği kaç haftalıkken gördünüz

Amine2001

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2024
295
94
13
23
Merhaba hanımlar. 4+6 haftalık hamileyim. Bugün beta hcg test verdim. 3807 çıktı. Ve keseyi doktor belirli belirsiz gördüm dedi doktor normal ultrasonla hatta 6 mm dedi bu normal mi acaba . Siz keseyi bebekle beraber ne zaman gördünüz acaba ☺️

Merhaba hanımlar. 4+6 haftalık hamileyim. Bugün beta hcg test verdim. 3807 çıktı. Ve keseyi doktor belirli belirsiz gördüm dedi doktor normal ultrasonla hatta 6 mm dedi bu normal mi acaba . Siz keseyi bebekle beraber ne zaman gördünüz acaba ☺️
Keseyi 5. Hafta kalp atışıyla bebeği 6. Hafta da görmüştüm ama ben çok zayıf hamile kaldım o yüzden rahat görünmüştü doktor öyle demişti

Bende keseti 4+5 te vajınal muayene ile görmüştüm bana da 6 mm demişti kese boyutunu

Back
X