- 13 Aralık 2020
- 36
- 11
- 29
-
- Konu Sahibi Prenseslerinannesi
Hayırlı uğurlu olsun inşAllah 5. Haftadan sonra görürsünüz, Rabbim sağlıkla ile kucağa almayı nasip eylesinKızlar keseyi kaç gün sonra görürüm acaba
Beta hcg
02/12=7.8
04/12= 29.9
06/12=106
Amin saolun ama benim reglim düzensiz normalde şuan 5+2 gözüküyor ama değer tabi düşük ona göreHayırlı uğurlu olsun inşAllah 5. Haftadan sonra görürsünüz, Rabbim sağlıkla ile kucağa almayı nasip eylesin
Saçma söylemiş 4000 baya yüksek bı değer siz düzenli 2 günde bir kan verin 2000 geldiğinizde görülür önemli olan düzenli artış olması sağlıkla ilerlesin inşallahDoktor bugün beta baktı. 420 çıktı. 3000 olunca kese gözüküyor dedi. Saçma değil mi ? 1000 olunca gören biliyorum da
Benimkiler böyle. Ben 11.97 ile öğrendim gebe olduğumu. Bugün 420 çıktı. Diyor ki 3000 olunca kese gözüküyor diyor doktor saçma geldiBenim beta değerim 34 tü ben biraz erken farkettim hamile olduğumu tam 8 gün sonra doktora gittiğimde kese görünmüştü
Yani ilk gebeliğimde 1500lerdeyken görmüştük keseyi ama şuan 3000lerde görülür deniyor banada saçma geldiDoktor bugün beta baktı. 420 çıktı. 3000 olunca kese gözüküyor dedi. Saçma değil mi ? 1000 olunca gören biliyorum da
Erken farketmek hiç iyi değilmiş ben çok sabırsız biriym sürekli aklımdan çıkmıyor zaman geçmiyor benim şuan 106acaba perşembeye görürmüyümBenim beta değerim 34 tü ben biraz erken farkettim hamile olduğumu tam 8 gün sonra doktora gittiğimde kese görünmüştü
Perşembe görme olasılığın çok yüksek ama birazcık beklersen haftaya pazartesi görürsün bence benimde dün 208 çıktı ben 26 sında doktora gideceğimErken farketmek hiç iyi değilmiş ben çok sabırsız biriym sürekli aklımdan çıkmıyor zaman geçmiyor benim şuan 106acaba perşembeye görürmüyüm
Sabredebilirsem bekleyeceğim ama kendimden hiç beklemiyorum :)Perşembe görme olasılığın çok yüksek ama birazcık beklersen haftaya pazartesi görürsün bence benimde dün 208 çıktı ben 26 sında doktora gideceğim
Ben de erken fark ettimErken farketmek hiç iyi değilmiş ben çok sabırsız biriym sürekli aklımdan çıkmıyor zaman geçmiyor benim şuan 106acaba perşembeye görürmüyüm
2 gün sonra tekrar aynı yerde baktırın iki katına çıktıysa sevinebilirsiniz :)Merhaba kızlar benim bugün 16 gelmişti çok moralim bozuldu acaba düşük mü diye gebeliğime sevinsem mi üzülsem mi bilemedim
Evet zaman geçmiyor sürekli birşeyler araştırıyorumBen de erken fark ettimsabırsızlanıyorum