Keseyi ne zaman görürüm

Kaç gün gecikme ile 901 çıktı
2 gün geçti ama benim geç döllenme oldu zaten ob
Canım benim de 3 kat artıyor ama sanmam ikiz olduğunu inşallah benim ikiz değildir zaten bir kızım var

Canım vajinal istemiyorum doktor 3000 kusura ulaşınca karından bakarız dedi
Malesef vajinal muayenelere kendinizi hazırlayın. Şimdi olmasa bile 34. Haftadan sonra mutlaka oluyor. Hele erken dönemde bi sorunla karşılaşırsanız devlet hastanesi acilleri vajinal bakmak istiyor. Ama madem istemiyorsunuz bence biraz geç gidin

Arkadaşlar beta hcg dün 901 çıktı . 4 gün sonra kesemiz görünür mü yoksa daha beklesemmi
Benim 1399 keseyi zor görüyorlar bi doktor gördüm dedi diğeri görmedim dedi gören doktor da 10 gün sonra gel dedi bu sitedeki keseyle ilgili şeyler okuduğumda kimisinin 1000i geçtiğinde görmüşler aslında doktorların makinasından makinasına değişiyor acele etmeyin daha çok erken

Ben evde idrar testiyle başta takip yaptım tam koyulaşınca gittim verdim . Şimdi gitsen çok düşük çıkacak
Tamam canım teşekkür ederim peki acilde kan veriliyormu bilgin varmı cogu kisi verilmiyor artık hamilelik icin bakılmıyor diyorlar bu arada sabah test yaptım böyle cıktı

Eklentiler

• IMG_6870.jpeg
    73,2 KB · Görüntüleme: 20
Tamam canım teşekkür ederim peki acilde kan veriliyormu bilgin varmı cogu kisi verilmiyor artık hamilelik icin bakılmıyor diyorlar bu arada sabah test yaptım böyle cıktı
Canım bende kaç ay önce gitmiştim dediler git sağlık ocağında ver sağlık ocağı da 3 günde sonuç çıkıyor

Canım bende kaç ay önce gitmiştim dediler git sağlık ocağında ver sağlık ocağı da 3 günde sonuç çıkıyor

Şu an var evet ama max 20 30 arasıdır değerin . İki gün sonra tekrar idrar testi yap koyulaşcakmı bak

Yok acele etmiyorum doktor pazartesi gel dedi ben çarşamba gideyim kesin olsun diye düşündüm.

Merhaba hanimlar ben adetime iki gun varken test yaptim pozitif cikti sonrasinda kan testi verdim 35.85 cikti dun doktora gittim adetim henuz bi gun gecikmisti ve kan testin de 35.6 cikti daha once dis gebelik yasadim carsamba gunu yeniden kan testi vericem ama kanamam falan yok bi onceki gibi acaba yeniden dis gebelikmidir diye biraz endiselendim basiniza boyle bisey geldi mi cevaplarinizi bekliyorum

Dış gebelik sürekli hep olmaz kimyasal olabilir eğer geç yumurtlama olmamışsa. Kimyasalı bende yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…