- 2 Haziran 2022
- 152
- 31
- 30
-
- Konu Sahibi Durudurusen
yarın da kan ver artısı gor bence :) adetın kac gun gectı su anArkadaşlar beta hcg dün 901 çıktı . 4 gün sonra kesemiz görünür mü yoksa daha beklesemmi
4-5 gün sonra kese görünür bence ama kalp atışı için 1 hafta sonra tekrar çağırıyorlar ikisini birden halletmek istersen 10 gün sonraya rantı alman yeterli olabilirArkadaşlar beta hcg dün 901 çıktı . 4 gün sonra kesemiz görünür mü yoksa daha beklesemmi
Yarın vermem daha çünkü zaten iki kez üst üste verdim artış iyiydi doktor daha verme dedi keseye gel dedi. Adet 2 gün geçti değer 901 çıktıyarın da kan ver artısı gor bence :) adetın kac gun gectı su an
Biraz merak ediyorum ya en iyisi 5 6 güne gideyim4-5 gün sonra kese görünür bence ama kalp atışı için 1 hafta sonra tekrar çağırıyorlar ikisini birden halletmek istersen 10 gün sonraya rantı alman yeterli olabilir
Benim bugün 1154 geldi, doktorum haftaya gözükür dediArkadaşlar beta hcg dün 901 çıktı . 4 gün sonra kesemiz görünür mü yoksa daha beklesemmi
Senin gece yatarken ağrı var mı kasıklardaBenim bugün 1154 geldi, doktorum haftaya gözükür dedi
Vardı ama 1-2 gündür azaldıSenin gece yatarken ağrı var mı kasıklarda
Benim geceleri ağrım oluyor sanki adet olacakmış gibi on dk sonra bitiyor hep gece oluyorVardı ama 1-2 gündür azaldı
Benim de öyleydi bence normaldirBenim geceleri ağrım oluyor sanki adet olacakmış gibi on dk sonra bitiyor hep gece oluyor
Doktorda öyle dedi ben korkuyorumBenim de öyleydi bence normaldir
Tek deger yazınca oyle sandım. 1500 üstü vajinal gorunuyor vajinal istemem karnımdan gorsun dıyorsan 1 hafta daha beklemen gerekirYarın vermem daha çünkü zaten iki kez üst üste verdim artış iyiydi doktor daha verme dedi keseye gel dedi. Adet 2 gün geçti değer 901 çıktı
Canım vajinal istemiyorum doktor 3000 kusura ulaşınca karından bakarız dediTek deger yazınca oyle sandım. 1500 üstü vajinal gorunuyor vajinal istemem karnımdan gorsun dıyorsan 1 hafta daha beklemen gerekir
Benim de 10 kasım-78Merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz?
2 adet 3. Gün embriyosu transferiyle birlikte
9 kasım beta 259 ( 4+1 gebelik)
11 kasım beta 800 ( 4+3 gebelik)
15 kasım beta 4965 (5+0 gebelik)
14 kasımda doktora gittim zar zor 1 adet kese gördü vajinal ultrasonla 4.89 mm dedi ama yolk falan bişey demedi sadece çok erken geldiniz haftaya tekrar gelin bakalım dedi.
İlk sorum kese boyutu normal mi ve yolku falan daha görememiz normal mi?
İkinci sorum beta hcg x3 artıyor böyle olan var mı? Acaba sonradan ikiz çıkabilir mi?
Bir de ilk gebeliğim bir bilgim yok kesenin içinde bebeği ne zaman görebiliriz beta kaçken ya da hangi haftada vs. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Tabii haftaya öğreneceğim.Benim de 10 kasım-78
13 kasım 338
15 kasım (4+2) 1154 çıktı.
Bana da hızlı artıyor gibi geldi ve bugün yurtdışına döndüm, normalde yurtdışında yaşıyorum. O yüzden muhtemelen ultrason randevum biraz geç olacak. Ben de ikiz mi acaba diye çok heyecanlandım. Siz muhtemelen benden önce görürsünüz, sonrasında buraya da yazar mısınız
Kaç gün gecikme ile 901 çıktıArkadaşlar beta hcg dün 901 çıktı . 4 gün sonra kesemiz görünür mü yoksa daha beklesemmi
Demekki tek değilim aynı adet ağrısı çekiyorum çok sık değil ama özellikle akşamBenim geceleri ağrım oluyor sanki adet olacakmış gibi on dk sonra bitiyor hep gece oluyor
Evet adet olacakmış gibi on yirmi dk oluyor sonra bi anda geçiyor diğer gece yine aynı başa sarıyorDemekki tek değilim aynı adet ağrısı çekiyorum çok sık değil ama özellikle akşam
2 gün geçti ama benim geç döllenme oldu zaten ovulasyon ile takip ettimKaç gün gecikme ile 901 çıktı