Canim vajinalin zarari yok deselerde benim icime sinmemisti bekledim gec gittim doktora 5+6da karindan keseyi gormustuk. 5.hafta icinde genelde gorunuyo.Merhabalar kizlar 31 mayista ilk kan sonucum 145.5 cikmisti sonra 2 haziranda 331.19 cikti 2 gun de iki katina cikmis cumartesi gunu yani 6 haziran da doktora gidicem keseyi gorurmuyum karindan mi vajinal ultrasonla mi görürüm keseyi sizce ilkinde vajinal sagliklimi bebek icin..
Gecen ay kimyasal yasadim korkuyorum uine olucak diye telasliyim biraz en son adet tarihim 5 mayıs yumurtlama 18 mayis bat kestiremiyorum cunku duzensiz oluyorum..
Canim suan ben 5 inci haftanin icindemiyim ki :) bilemedim :)Canim vajinalin zarari yok deselerde benim icime sinmemisti bekledim gec gittim doktora 5+6da karindan keseyi gormustuk. 5.hafta icinde genelde gorunuyo.
5 mayis son adet tarihinse daha 4 +2 gunluk hamilesin. Cok yuksek ihtimal karindan gorunmeyecektir. Arkadasin da dedgi gibi istersen git vajinal.olarak gor yada sabredebilirsen bekle.ben 8 gun gecince test yapmistim sonrada bi hafta bekledim.cunku gidince gormezse stres olcaktim kendimi biliyorum arkadasim 2 hafta cok stres yasadi hemen gitmisti.eger bi tehliken yoksa kanama lekelenme yada daha once dusuk gibi bekle derim bidaki hafta pazartesi sali flan git. Ama varsa git tabi alttan baksinlar kimseye bisey olmamis tabiki bu yuzden canim ama senin kararin :)Canim suan ben 5 inci haftanin icindemiyim ki :) bilemedim :)
Canim ben kimyasal yasadim kimyasaldan sonra dusuk oluyomus ya ondan korkuyorum yoksa bnde alttan tarftari degilim ama sanirim goremiyicem icin baktiricam :)5 mayis son adet tarihinse daha 4 +2 gunluk hamilesin. Cok yuksek ihtimal karindan gorunmeyecektir. Arkadasin da dedgi gibi istersen git vajinal.olarak gor yada sabredebilirsen bekle.ben 8 gun gecince test yapmistim sonrada bi hafta bekledim.cunku gidince gormezse stres olcaktim kendimi biliyorum arkadasim 2 hafta cok stres yasadi hemen gitmisti.eger bi tehliken yoksa kanama lekelenme yada daha once dusuk gibi bekle derim bidaki hafta pazartesi sali flan git. Ama varsa git tabi alttan baksinlar kimseye bisey olmamis tabiki bu yuzden canim ama senin kararin :)
Evet canim hemen hamen ayni brn erken yumurtluyorum ama gitmek istiyorum canim sabredmiyicem dusuk vs. Tehlikdn korkuyorum senin kan degerin kac cikti canim bat ne kadar gectiginde baktirdinbenimde son adet tarihim 4 mayıs .. bende 16 haziran salı günü için aldım randevuyu . şuan için gözükmez sanırım bence sende bi tehliken kanaman vs yoksa sabret. hemen hemen aynı tarihlerimiz :)
Amin canimmm tesekkur ederim bilgilerin icin bende bisey oldugunu sanmiyorum vajinalle hatta faha ayrintili gorunuyor bencede :) gidicem bekleyemiyicem merak ediyorum cunku :)Vajinal muayenenin hiçbir zararı yok.
Ben de 5 haftalıkken 2 defa vajinal muayene oldum. Zaten ilk tahlilleriniz için sisteme giriş yapılması gerek bunun için de nereye giderseniz gidin muayene yapılır.
Kese hemen görünmediği için ancak vajinal muayenede net görülüyor.
Bekleyebiliyorsanız tabii ki bekleyin derim ilk haftalarda heyecanlanılan hiçbirşey pek görünmüyor maalesef ki. :)
Ama vajinal muayene ile alakalı yazılan olumsuz ne varsa kafanızı takmayın. Devlette ve özelde ayrı ayrı girmiş uzman doktorlara endişeyle sormuş biri olarak yazdım. Rahatsızlık da veren birşey değil hiç sıkmayın kendinizi.
Hayırlı ve mübârek olsun evladınız ve annelik mucizeniz, sağlıkla sıhhatle dünyaya getirmeyi nasip etsin Rabbim...sevgiler. ..bebişle keyifli günler:)
ben baktırdığımda bat henüz geçmemişti bata 3 gün kala baktırdık 79.05 gibi bir rakam çıktı birdahada doktora gitmedim...Evet canim hemen hamen ayni brn erken yumurtluyorum ama gitmek istiyorum canim sabredmiyicem dusuk vs. Tehlikdn korkuyorum senin kan degerin kac cikti canim bat ne kadar gectiginde baktirdin
Hmmmm anladim canim bnce bdiha baktr kana iki gunde iki katina cikiyormu diye benimde bat 3 kala 145 ti sonra 350 sonra 800 artti iste hafta sonunada 1600 olur herhalde insallah olur :)yazarimmm canim haberdar ederim :)ben baktırdığımda bat henüz geçmemişti bata 3 gün kala baktırdık 79.05 gibi bir rakam çıktı birdahada doktora gitmedim...
bugun hastaneden randevu aldım çok iyi bir doktor varmış ona gitmek istriyorum o kadında çook dolu ancak 16 hazirana gün alabildim yokda ben 13 haziranda gitmek istiyordum
sen gittiğinde buraya yazar mısın mutlaka zamanlarımız hemen hemen aynı o yüzden emrak ediyorum :)
önümüzdeki hafta içinde sağlık ocağınca kana bi baktırırım tekrar inşAllah artmıştır,Hmmmm anladim canim bnce bdiha baktr kana iki gunde iki katina cikiyormu diye benimde bat 3 kala 145 ti sonra 350 sonra 800 artti iste hafta sonunada 1600 olur herhalde insallah olur :)yazarimmm canim haberdar ederim :)
Yok canim bulanti yok ama kasik agrim var yogun beyaz akintim var baskada bisey yok bide sik acikiyorum ama.normalde de oludru oönümüzdeki hafta içinde sağlık ocağınca kana bi baktırırım tekrar inşAllah artmıştır,
sende nasıl belirtiler var şuanda bulantı vs var mı
Sende de oluyormu kasik agrisi korkuyorum ben de heran kanama gelicek diye ama bu farkli bi agri belli bi yerde sanki kasilma gibiönümüzdeki hafta içinde sağlık ocağınca kana bi baktırırım tekrar inşAllah artmıştır,
sende nasıl belirtiler var şuanda bulantı vs var mı
aynen bende bazen kanama olacak diye endişeleniyorum ama adet sancısından farklı sol kasığımda batmalar oluyor devamlı neredeyse,Sende de oluyormu kasik agrisi korkuyorum ben de heran kanama gelicek diye ama bu farkli bi agri belli bi yerde sanki kasilma gibi
Aynen canim ya din bende de sag bacaga kasik agrim vuruyordu o bugun yok sanirim bebis rahat yer seçiyor kendine :)aynen bende bazen kanama olacak diye endişeleniyorum ama adet sancısından farklı sol kasığımda batmalar oluyor devamlı neredeyse,
sol bacağımada kramp giriyor gibi oluyor kasılıyor onun dışında bulantı vs yok çok şükür
evet bebişler kendilerine rahat bir yer arıyorlarAynen canim ya din bende de sag bacaga kasik agrim vuruyordu o bugun yok sanirim bebis rahat yer seçiyor kendine :)
Aynen canimmm onlar bir yerlessinde yerine :) hic sorun degilevet bebişler kendilerine rahat bir yer arıyorlar
onlar en rahat yeri bulsun yerleşsin güzelce sağlıkla da bizim kasılmalar sorun değil HAMDOLSUN