S sbdvav Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 70 22 3 8 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sbdvav #1 Keseye göre cinsiyet tahmini yapanları gördüm benim içinde yapar mısınız? yada kızınızda oğlunuzda keseniz nasıldı? öyle şey mi olur diyordum ama biliyorlarmış
Keseye göre cinsiyet tahmini yapanları gördüm benim içinde yapar mısınız? yada kızınızda oğlunuzda keseniz nasıldı? öyle şey mi olur diyordum ama biliyorlarmış
X xnadia99 Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Aralık 2024 34 7 1 26 8 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sbdvav #2 Cinsiyeti bilmem de miniminnak çok tatlı allah bağışlasın benim gönderinin altında gördüm yorumunuzu
S sbdvav Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2024 70 22 3 8 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi sbdvav #3 xnadia99 .!.: Cinsiyeti bilmem de miniminnak çok tatlı allah bağışlasın benim gönderinin altında gördüm yorumunuzu Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağolun sizede Allah bağışlasın sağlıkla inşallah
xnadia99 .!.: Cinsiyeti bilmem de miniminnak çok tatlı allah bağışlasın benim gönderinin altında gördüm yorumunuzu Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim sağolun sizede Allah bağışlasın sağlıkla inşallah