Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KızMerhaba kızlar bebeğim burda 10 haftalık keseye göre cinsiyet tahmini yapabilen var mı acaba çok merak ediyorum
Raşit tan ayık çok iyi bir hoca gerçekten baya memnunum sen canımCnm Merhaba mamakta hangi doktora muayene oluyorsun bnde mamakta muayene oluyorum
Bende raşit hocaya gidiyorum 8 haftalık oldumRaşit tan ayık çok iyi bir hoca gerçekten baya memnunum sen canım
Ben bugün 12 hafta oldum 2 gün önce ikili tarama yaptırdım ama Mamak'ta yapmiyorlar bilgin olsun başka hastanede yaptircaksin canım devaminda Raşit hocaya görünmeye devam edeceğim doğumu da orda düşünüyorumBende raşit hocaya gidiyorum 8 haftalık oldum
Keseye göre bence erkek gibi daha küçük tam belli olmuyor sadece his olarak bence erkekKızlar 10 haftalık cisnyet tahmini yapabilirmisinz
Cnm ikili taramayı nerde yaptırdın hangi hastanedeBen bugün 12 hafta oldum 2 gün önce ikili tarama yaptırdım ama Mamak'ta yapmiyorlar bilgin olsun başka hastanede yaptircaksin canım devaminda Raşit hocaya görünmeye devam edeceğim doğumu da orda düşünüyorum
İnşallaah hayırlısıyla hisleriniz çıkarKeseye göre bence erkek gibi daha küçük tam belli olmuyor sadece his olarak bence erkek
Özel hastane tercih ettim natomed hastanesi haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var cinsiyet de söylerim dedi devlet de 16 haftaya kadar söylemiyorlarCnm ikili taramayı nerde yaptırdın hangi hastanede
Kaça yaptırdın cnmÖzel hastane tercih ettim natomed hastanesi haftaya çarşamba tekrar kontrolüm var cinsiyet de söylerim dedi devlet de 16 haftaya kadar söylemiyorlar
1700 canımKaça yaptırdın cnm
Anladım cnm teşekkür ederim1700 canım
Bence kız diyorumMerhaba benimde 10 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz rica etsem