- 1 Ekim 2022
- 236
- 193
- Konu Sahibi Madam maria
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KizKızlar merhaba keseye göre cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar varmış lütfen banada bakarmısınız 5 haftalık daha kalp atışlarını daha duyamadık 10 gün sonra dedi lütfen bilgili arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
3 tane kızım var bir umut erkek bekledim ama yinede Allahın verdiği sağlıkla gelsin inşallah
Saglikla gelsin de3 tane kızım var bir umut erkek bekledim ama yinede Allahın verdiği sağlıkla gelsin inşallah
Cnm kız gibi hisettim ama hayirli olsunMerhaba benim bebişede bir bakar mısınız acaba kızmı erkek mi çok merak ediyorum karından ultrason 7 haftalık
Cnm banada tahmin yaparmisin acaba
Bana da yorum yapabilir misiniz? 6+3 vajinal ultrason
Bence erkekEki Görüntüle 3160601 Eki Görüntüle 3160602 alttaki ilk ultrason resmimiz
Yaa nasıl anladin cnmBence erkek
Sol da gibi geldi bebisin o yüzden ne yönde bebisin yönüYaa nasıl anladin cnm
Cnm hep solumdaydı ama oynamaya başladı sağ tarafıma gectiSol da gibi geldi bebisin o yüzden ne yönde bebisin yönü
Hmmmm o zaman kız mı acaba ya benimde bebiş ortada 9 haftalık acaba yer değiştirir mi sizin orta da oldu mu hiçCnm hep solumdaydı ama oynamaya başladı sağ tarafıma gecti
Evet hep ortadaydiHmmmm o zaman kız mı acaba ya benimde bebiş ortada 9 haftalık acaba yer değiştirir mi sizin orta da oldu mu hiç