- 12 Ekim 2018
- 946
- 1.609
-
- Konu Sahibi Neseliyimmm
Canım erkek gibi geldi. Belli oldu mu?Merhabalar kızlar . Bebeğim 7+6 günlük. Bugüne dair karından ultrason görüntüsü ekledim. Tabilki en başta en önemli olan konu sağlıklı olması. Ama merak duygusu da bir yandan baskın gelmiyor değilİçinizde cinsiyet tahmini yapanlar var mı? Varsa değerli yorumlarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkür ederim
Bu bebek ramziye göre kız evet. Rica etsem 11 ile 14 haftalık arası resmi de varsa atar mısınız? Benimkinin cinsiyeti daha belli olmadı da bakalım benzerlik var mı diye bakacağım. Bende Ramziye göre erkek çıkıyor ama nub belli olmadığı için tahminde bulunamıyorum. Doktor erkeğe benziyor ilk demişti sonra gittiğimde kıza benziyor bu sefer dedi 16 haftalık uzun uzun baktı ama bu sefer ikisini de söyleyemedi 19 haftalık oldum ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahMerhabalar kızlar . Bebeğim 7+6 günlük. Bugüne dair karından ultrason görüntüsü ekledim. Tabilki en başta en önemli olan konu sağlıklı olması. Ama merak duygusu da bir yandan baskın gelmiyor değilİçinizde cinsiyet tahmini yapanlar var mı? Varsa değerli yorumlarınızı bekliyorum . Şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar sağlıkla alın inşallah kucağınıza . Maalesef sadece 7+6 hali var elimdeBu bebek ramziye göre kız evet. Rica etsem 11 ile 14 haftalık arası resmi de varsa atar mısınız? Benimkinin cinsiyeti daha belli olmadı da bakalım benzerlik var mı diye bakacağım. Bende Ramziye göre erkek çıkıyor ama nub belli olmadığı için tahminde bulunamıyorum. Doktor erkeğe benziyor ilk demişti sonra gittiğimde kıza benziyor bu sefer dedi 16 haftalık uzun uzun baktı ama bu sefer ikisini de söyleyemedi 19 haftalık oldum ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Şimdilik kız diyorum 11 haftadan sonra yine atarsınız bakarız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar sağlıkla alın inşallah kucağınıza . Maalesef sadece 7+6 hali var elimde
Merhaba banada bakarmsnz 12+5 karından bakıldı ama ultrason da 12+3 cikiyorŞimdilik kız diyorum 11 haftadan sonra yine atarsınız bakarız. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bacak arası pek belli değil ama sivri çene için kız diyorlar. Hayırlısı olsun inşallahMerhaba banada bakarmsnz 12+5 karından bakıldı ama ultrason da 12+3 cikiyor
Amin teşekkür ederimBacak arası pek belli değil ama sivri çene için kız diyorlar. Hayırlısı olsun inşallah