A Akturk25 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 74 17 3 29 Salı 20:07 Konu Sahibi Konu Sahibi Akturk25 #1 Merhaba bebeğim burada 9+5 , sizce cinsiyeti nedir ? Çok merak ediyorum ilk gebeliğim Eklentiler IMG_4058.jpeg 134,1 KB · Görüntüleme: 28
L lebideryaya Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 266 115 18 28 Salı 20:45 Konu Sahibi Konu Sahibi Akturk25 #2 Akturk25 .!.: Merhaba bebeğim burada 9+5 , sizce cinsiyeti nedir ? Çok merak ediyorum ilk gebeliğim Genişletmek için tıkla... Valla ben çok tahmin edemiyorum keseden falan ama niyeyse fotoyu görünce içime erkek doğdu. Kesinlikle h bir fikrim yok sadece his
Akturk25 .!.: Merhaba bebeğim burada 9+5 , sizce cinsiyeti nedir ? Çok merak ediyorum ilk gebeliğim Genişletmek için tıkla... Valla ben çok tahmin edemiyorum keseden falan ama niyeyse fotoyu görünce içime erkek doğdu. Kesinlikle h bir fikrim yok sadece his
A Akturk25 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 74 17 3 29 Salı 22:08 Konu Sahibi Konu Sahibi Akturk25 #3 lebideryaya .!.: Valla ben çok tahmin edemiyorum keseden falan ama niyeyse fotoyu görünce içime erkek doğdu. Kesinlikle h bir fikrim yok sadece his Genişletmek için tıkla... Ayyy valla çoğu erkek diyor ama kız olması hayalim yine de hayırlısı
lebideryaya .!.: Valla ben çok tahmin edemiyorum keseden falan ama niyeyse fotoyu görünce içime erkek doğdu. Kesinlikle h bir fikrim yok sadece his Genişletmek için tıkla... Ayyy valla çoğu erkek diyor ama kız olması hayalim yine de hayırlısı
L lebideryaya Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 266 115 18 28 Salı 22:57 Konu Sahibi Konu Sahibi Akturk25 #4 Akturk25 .!.: Ayyy valla çoğu erkek diyor ama kız olması hayalim yine de hayırlısı Genişletmek için tıkla... Ya bir de ben şeyi çok merak ediyorum bilimselliği kesinlikle yoktur ama kalp atışı kaç? 140 altı erkek 140 üstü kız diyorlarda
Akturk25 .!.: Ayyy valla çoğu erkek diyor ama kız olması hayalim yine de hayırlısı Genişletmek için tıkla... Ya bir de ben şeyi çok merak ediyorum bilimselliği kesinlikle yoktur ama kalp atışı kaç? 140 altı erkek 140 üstü kız diyorlarda
L lebideryaya Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 266 115 18 28 Salı 22:58 Konu Sahibi Konu Sahibi Akturk25 #5 Akturk25 .!.: Ayyy valla çoğu erkek diyor ama kız olması hayalim yine de hayırlısı Genişletmek için tıkla... Bu arada sağlıklı ve hayırlı gelsin bebişiniz inşallah kızdır diyelim o zaman
Akturk25 .!.: Ayyy valla çoğu erkek diyor ama kız olması hayalim yine de hayırlısı Genişletmek için tıkla... Bu arada sağlıklı ve hayırlı gelsin bebişiniz inşallah kızdır diyelim o zaman
A Akturk25 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 74 17 3 29 Salı 23:13 Konu Sahibi Konu Sahibi Akturk25 #6 lebideryaya .!.: Bu arada sağlıklı ve hayırlı gelsin bebişiniz inşallah kızdır diyelim o zaman Genişletmek için tıkla... Ah her şey erkeği gösteriyor 140 altı demişti doktor ama bakalım ne olacak aminnnn hayırlısıyla gelsin insallah
lebideryaya .!.: Bu arada sağlıklı ve hayırlı gelsin bebişiniz inşallah kızdır diyelim o zaman Genişletmek için tıkla... Ah her şey erkeği gösteriyor 140 altı demişti doktor ama bakalım ne olacak aminnnn hayırlısıyla gelsin insallah
L lebideryaya Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2025 266 115 18 28 Salı 23:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Akturk25 #7 Akturk25 .!.: Ah her şey erkeği gösteriyor 140 altı demişti doktor ama bakalım ne olacak aminnnn hayırlısıyla gelsin insallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah
Akturk25 .!.: Ah her şey erkeği gösteriyor 140 altı demişti doktor ama bakalım ne olacak aminnnn hayırlısıyla gelsin insallah Genişletmek için tıkla... Amin canım inşallah