Kesesi var kendi yok ..

hacerx70

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
326
54
323
35
Slm kızlar ilk adet tarihimden itibaren hesaplarsak 6+5 haftalik hamileyim kesesi var bebegin ama kendisi yok hâlâ kalbi de atmadı. Ilk haftalarda belirtileri vardı hatta aşırı derecede mide bulantısı felan çekmiştim. Ama hepsi gitti ben şu an hiç hamile gibi hissetmiyorum doktor da baktıgında kalbi atmakta geç kaldı 1 hafta daha bekleyelim atmazsa o zaman sıkıntı var demektir dedi. Esimle iliskiye girdigimizde acik renkli kan geliyo sürekli. Simdi internetten araştırdım bebegi böyle ilk haftalarfa ölüp kürtaj olmak zorunda kalan bi sürü anne var canım çok sıkıldı sizin kuzularınız kaçıncı haftalarda göründü ultrasonda ?

canım merhaba moralini bozmak gibi olmasın ama aynısını annem yaşadı ve maalesef kürtaj oldu daha kalbi oluşmadan ölmüştü kese vardı ama kalbi atmadı epey beklediler sonra annemin kanaması falan geldi belirtileri kaybolmuştu.bir de böyle bir durumda ilişkiyi kesmeniz gerekirdi dr söylemedimi ? yine de 8 haftaya kadar bekletebiliyorlar içini ferah tut üzülme Rabbim hayırlısını nasip etsin

Kime desem ümitsiz konusuyo zaten deli oldum ya iliskiyi kestim zaten kan geldikten sonra ama 8. Haftada kalbi atan bebekler var bekliyorm hayirlisi

6 + 1 de kalbi atmıştı ama 7. haftada durdu

Canım geçmiş olsun bence hiiiiic üzülme ben ikinci oğlumu 8. Haftasında gördüm kalbini atisinida o haftada duydum bazen geç döllenme olabiliyor. Bi doktora gittim bos gebelik alınacak dedi umudunu kaybetmwdim o benimleydi çünkü sonra başka bi doktora gitmeye karar verdim 7. Haftada oda duymadı ve aynen sana dediği gibi babada bir hafta daha bekleyelim dedi ama bu arada kanaman falan olursa mutlaka gel dedi 8. Haftada gittiğimizde karından gene görmedi alttan baktı ultrasyonla o zaman gördük oglusumuzu kalp atuisini duyduk dünya benim oldu su anda 6 buçuk aylık cok sukur cok sagliklu ve ayağımda uyuyoooo.... Bence agrin kanaman yoksa acele etme derim ve hic canini sikmaaa Rabb im hayirlarla sonuclandirsin inşallah .

Canimsin çok üzüldüm nasibinde varsa bebegin gelecek inşallah umudunu hic yitirme olurmu

aynen canım nasibinde varsa olur zaten onun da kaderi belli ,sen sıkma canını dua et Allaha sığın ,inşallah tutunur ama olmazsa da şöyle düşün karnında büyüyüp sağlıklı olmayabilirdi ileriki haftalarda ölebilirdi belki de doğduğunda sağlıklı doğmayabilirdi ,bazen şer gibi görünen şeyde bir hayır vardır ,o hayırın ardında da bir imtihan hakkında hayırlısı olsun inşallah

Canimsin çok üzüldüm nasibinde varsa bebegin gelecek inşallah umudunu hic yitirme olurmu
Sen biliyosun durumları canım ilk basta istemedim agladim felan ya Allah ın gücüne mi gitti acaba diyorum her şey geçiyo aklımdan 1 hafta daha geçip de gitseydim doktora böyle korkuyla yaşamak çok zor

Olmazsa eger isyan edip hayata küsecek bir insan degilim zaten haklısın her şerrin altında bi hayır vardır ama dedigim gibi en başta hic istemedim kazayla oldu çünkü çok agladim ama simdi o kadar cok seviyorum istiyorum ki bilmiyorum ya böyle bisey olursa kesinlikle kendimi suçlicam ama

Insallah.. sizinki de analı babalı büyür hayırlı bi evlat olur insallah allah bagıslasın :)

• Canim gecmis olsun kese nasil yok allah allah ay moralini bozma duzelir inşallah haberdar et bizi

Geçmiş olsun canım, duyarsın inşallah dicem ama son durumunuzu bilmiyorum Son durum nedir?

Canım merak ettim senin durumunu nasıl oldu umarım hersey yolundadir.

Geç döllenme olabilir cnm korkma bende uzun bi sure bekledim kalp atışını bebisi görmeyi bebeği göremeyince haftada hesaplamaya biliyor ben kalp atışını duyduğumda 6+5 di şuan 11 haftayı tamamladık şükür ..bende bebeği göremeyince yikilmistm bi ablayla hastanede lafladik o 9. Haftada keseyi aldırmaya gitignde son bi kez bakalım demiş Dr bebis vr herşey allahtn allaha sığın herşey yoluna girer

Ben daha doktora gitmeye cesaret edemedim biraz daha beklicem bakalim hayirlisi evet her sey allahtan yapcak bisi yok ama ben inanmiyorum öyle bi terslik olcagina bu gittigimde görcem eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…