• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesesi kucuk kalan gebeler ve bu sorunu yasayip duzelen anneler yardim lutfen

Hinctugba

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
713
626
23
31
6+6 gunluk gebeyim bebegimizin kalp atislari saglikli boyutu guzel fakat kesem bebege gore daha kucuk kese disinda da kanama mevcut kahverengi kanamam oluyor doktor cok riskli bir donemdesin dedi sikntimiz cok buyuk dedi sadce lavobaya gitmeme izin verdi bnde gunlerdir yatiyorum acaba bu durumu yasayip duzelen varmi progestan kullaniyorum gunde 3 kez en guzel gunlerim zehir oldu cok mutsuzum ama bir umut bebegimin bize tutunmasini bizi birakmamasi icin dua ediyorum

6+6 gunluk gebeyim bebegimizin kalp atislari saglikli boyutu guzel fakat kesem bebege gore daha kucuk kese disinda da kanama mevcut kahverengi kanamam oluyor doktor cok riskli bir donemdesin dedi sikntimiz cok buyuk dedi sadce lavobaya gitmeme izin verdi bnde gunlerdir yatiyorum acaba bu durumu yasayip duzelen varmi progestan kullaniyorum gunde 3 kez en guzel gunlerim zehir oldu cok mutsuzum ama bir umut bebegimin bize tutunmasini bizi birakmamasi icin dua ediyorum
annesi çok geçmiş olsun :( kalp atışını duymuşsun inşallah güzel olacak herşey :) kese ne kadar geriden geliyor

Galiba 1 hafta kadar kesede bozulmadan korkuyor ancak doktor bizide o korkutuyor
gideceği varsa kimse engelleyemez ama nasibinde varsa da kimse engel olamaz.iki kez yaşadım anladım bunu :( çok stres yapmamaya çalış durumundan haberdar et

Korkmaniza hiç gerek yok Allahn izniyle düzelir inşallah :) benimde hamileligimde kese çok küçük dedi doktor ayrıca kese etrafında kanama da vardı hatta düşebilir hazırlıklı olun falan gibi şeyler söyledi diğer aydaki kontrolümde ne kanama ne başka bi sorun kalmamıştı içiniz rahat olsun dua edin onu size bağışlasın Rabbim..

Evet ilkti ve 1 bucuk senedir evliyim evlendigimizden beri istiyoruz bebek hic korunmadik ona ragmen 1 bucuk seme sonra oldu yani cok istiyorduk ama nasip olmadi

Evet ilkti ve 1 bucuk senedir evliyim evlendigimizden beri istiyoruz bebek hic korunmadik ona ragmen 1 bucuk seme sonra oldu yani cok istiyorduk ama nasip olmadi
Peki bu süre içinde hiç dr a gittinizmi olmadığı zamnlarda hormon testi v.s yapıldı mı?

1 sefer gtmistik ama doktor hersey normal demisti hic bir tedavide uygulanmadi gerek yok dedi yeni evli oldgmuz icin zaten kendiliginden oldu ama sonucu da boyle oldu

1 sefer gtmistik ama doktor hersey normal demisti hic bir tedavide uygulanmadi gerek yok dedi yeni evli oldgmuz icin zaten kendiliginden oldu ama sonucu da boyle oldu
Anlıyorum bence kan test i falan yaptırın yani kan pıhtılaşma sorunu varmı yokmu diye. İnşallah toparlanınca tekrar hamile kalırsınız..

Malesef bnm dun aksam dusuk oldu bebegimi kaybettim
canım çok geçmiş olsun yeni gördüm mesajı...bildirim de gelmemiş merak ettim bi bakayım dedim..hayırlısı böyleymiş üzülme..ben kendimi hamile kalabiliyorum diye teselli etmiştim sende öyle teselli et canım

hayırlısı böyleymiş canım.. tekrar denersiniz şansınızı. Rabbim evlatla sınamasın bir daha sizi. Allah yardımcınız olsun.

Smdi tekrardan hamileyim ama dha degerlerim 600lerde sali gunu keseyi goruruz dedi 3 gun once hafif bir kahverengi lekelenmeyle gttim doktor tekrardan yatmami soyledi yine en güzel gunlerim ister istemez stresle geciyor

Smdi tekrardan hamileyim ama dha degerlerim 600lerde sali gunu keseyi goruruz dedi 3 gun once hafif bir kahverengi lekelenmeyle gttim doktor tekrardan yatmami soyledi yine en güzel gunlerim ister istemez stresle geciyor
Benim de lekelenmelerim oluyor yatabildigin kadar yat canim ani hareket etme insallah Rabbim sana bagislasin bebisini .

Back