6+6 gunluk gebeyim bebegimizin kalp atislari saglikli boyutu guzel fakat kesem bebege gore daha kucuk kese disinda da kanama mevcut kahverengi kanamam oluyor doktor cok riskli bir donemdesin dedi sikntimiz cok buyuk dedi sadce lavobaya gitmeme izin verdi bnde gunlerdir yatiyorum acaba bu durumu yasayip duzelen varmi progestan kullaniyorum gunde 3 kez en guzel gunlerim zehir oldu cok mutsuzum ama bir umut bebegimin bize tutunmasini bizi birakmamasi icin dua ediyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kesesi kucuk kalan gebeler ve bu sorunu yasayip duzelen anneler yardim lutfen
- Konu Sahibi Hinctugba
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bebek gebelik hamile kese gelişimi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
annesi çok geçmiş olsun kalp atışını duymuşsun inşallah güzel olacak herşey :) kese ne kadar geriden geliyor6+6 gunluk gebeyim bebegimizin kalp atislari saglikli boyutu guzel fakat kesem bebege gore daha kucuk kese disinda da kanama mevcut kahverengi kanamam oluyor doktor cok riskli bir donemdesin dedi sikntimiz cok buyuk dedi sadce lavobaya gitmeme izin verdi bnde gunlerdir yatiyorum acaba bu durumu yasayip duzelen varmi progestan kullaniyorum gunde 3 kez en guzel gunlerim zehir oldu cok mutsuzum ama bir umut bebegimin bize tutunmasini bizi birakmamasi icin dua ediyorum
- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
gideceği varsa kimse engelleyemez ama nasibinde varsa da kimse engel olamaz.iki kez yaşadım anladım bunu çok stres yapmamaya çalış durumundan haberdar etGaliba 1 hafta kadar kesede bozulmadan korkuyor ancak doktor bizide o korkutuyor
Korkmaniza hiç gerek yok Allahn izniyle düzelir inşallah :) benimde hamileligimde kese çok küçük dedi doktor ayrıca kese etrafında kanama da vardı hatta düşebilir hazırlıklı olun falan gibi şeyler söyledi diğer aydaki kontrolümde ne kanama ne başka bi sorun kalmamıştı içiniz rahat olsun dua edin onu size bağışlasın Rabbim..6+6 gunluk gebeyim bebegimizin kalp atislari saglikli boyutu guzel fakat kesem bebege gore daha kucuk kese disinda da kanama mevcut kahverengi kanamam oluyor doktor cok riskli bir donemdesin dedi sikntimiz cok buyuk dedi sadce lavobaya gitmeme izin verdi bnde gunlerdir yatiyorum acaba bu durumu yasayip duzelen varmi progestan kullaniyorum gunde 3 kez en guzel gunlerim zehir oldu cok mutsuzum ama bir umut bebegimin bize tutunmasini bizi birakmamasi icin dua ediyorum
Öylemi çok üzüldüm ya... İnşallah tekrar yaşarsınız bu heyecanı üzülmeyin..Malesef bnm dun aksam dusuk oldu bebegimi kaybettim
Ilk bebekmiydiInsallah rabbim boyle nasil gordu boyle oldu tek tesellim bu boyle teselli ediyorm kendimi
Peki bu süre içinde hiç dr a gittinizmi olmadığı zamnlarda hormon testi v.s yapıldı mı?Evet ilkti ve 1 bucuk senedir evliyim evlendigimizden beri istiyoruz bebek hic korunmadik ona ragmen 1 bucuk seme sonra oldu yani cok istiyorduk ama nasip olmadi
Anlıyorum bence kan test i falan yaptırın yani kan pıhtılaşma sorunu varmı yokmu diye. İnşallah toparlanınca tekrar hamile kalırsınız..1 sefer gtmistik ama doktor hersey normal demisti hic bir tedavide uygulanmadi gerek yok dedi yeni evli oldgmuz icin zaten kendiliginden oldu ama sonucu da boyle oldu
- 22 Kasım 2016
- 2.052
- 3.936
- 133
- 31
canım çok geçmiş olsun yeni gördüm mesajı...bildirim de gelmemiş merak ettim bi bakayım dedim..hayırlısı böyleymiş üzülme..ben kendimi hamile kalabiliyorum diye teselli etmiştim sende öyle teselli et canımMalesef bnm dun aksam dusuk oldu bebegimi kaybettim
- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Benim de lekelenmelerim oluyor yatabildigin kadar yat canim ani hareket etme insallah Rabbim sana bagislasin bebisini .Smdi tekrardan hamileyim ama dha degerlerim 600lerde sali gunu keseyi goruruz dedi 3 gun once hafif bir kahverengi lekelenmeyle gttim doktor tekrardan yatmami soyledi yine en güzel gunlerim ister istemez stresle geciyor
Amin cumlemize rabbim hayrlisini versin insallahBenim de lekelenmelerim oluyor yatabildigin kadar yat canim ani hareket etme insallah Rabbim sana bagislasin bebisini .